homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructure

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Graphic Communications

Overtref klantverwachtingen met innovatief printwerk

Vergroot je concurrentievoordeel en overtref klantverwachtingen met de mogelijkheden in print. Bij Ricoh ondersteunen we je met slimme services en hardware, software en workflow-oplossingen op maat.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Naar support
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

IDC MarketScape: Ricoh wereldleider in Cloud MPS

’s Hertogenbosch, 9 februari 2022 – Ricoh is uitgeroepen tot leider in de IDC MarketScape: Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment voor zijn cloudgebaseerde Managed Print Services (MPS). IDC MarketScape zegt: "Ricoh's wereldwijde infrastructuur en geografische dekking zijn belangrijke onderscheidende factoren voor het bedrijf."

IDC MarketScape: Ricoh wereldleider in Cloud MPS

Klantgerichte aanpak
"Ricoh hanteert een klantgerichte aanpak en bevindt zich in een sterke positie om te voldoen aan de uitgebreide behoeften van wereldwijde, regionale en lokale klanten", aldus Robert Palmer, Research Vice President, Imaging, Printing, and Document Solutions bij IDC. "Ricoh's cloudgebaseerde MPS-platform is uniek gepositioneerd om klanten te helpen bij hun digitale transformatie. Klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan diensten die zij inzetten voor de veranderende behoeften van hun organisatie.”

IDC MarketScape benadrukt dat Ricoh's cloudgebaseerde MPS-platform "een uniek ecosysteem is met de flexibiliteit en schaalbaarheid, die nodig is voor alle klantsegmenten. Zowel voor corporate bedrijven als voor MKB-klanten die werken met Ricoh's indirecte partners."

Organisaties vooruit helpen
"De focus op de markt verschuift van het verhogen van de operationele efficiëntie naar het mogelijk maken van een nieuwe manier van werken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de cloud en data-analyse om bedrijfsresultaten te stimuleren", zegt Tim Scharn, Senior Product Markteer bij Ricoh Nederland. "Ricoh helpt medewerkers voldoening te halen uit hun werk door organisaties te voorzien van digitale diensten. Hierbij kun je denken aan onze Managed Print Services, Workplace Services en Business Process Services die informatie beveiligen en beheren en het dagelijks werk sterk vereenvoudigen. Onze wereldwijde ervaring met digital services helpt organisaties vooruit in hun digitale transformatie."

Processen optimaliseren
Ricoh's strategische cloudgebaseerde MPS-aanbod helpt organisaties bij het optimaliseren van processen en technologie in hun hele output-ecosysteem. Het brede portfolio stelt gebruikers in staat om hybride te werken en maakt de digitale transformatie mogelijk. Hierdoor vervagen kantoorgrenzen en kunnen medewerkers altijd en overal werken.

Kijk voor meer informatie op deze pagina.

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company loopt Ricoh voorop in nieuwe manieren van werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur.

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2022 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl