Innovatieve nieuwe inkttechnologie voor de Ricoh Pro VC60000
02.03.2018

Innovatieve nieuwe inkttechnologie voor de Ricoh Pro VC60000

‘s-Hertogenbosch, 2 maart 2018Ricoh introduceert een innovatieve nieuwe inkttechnologie voor het Ricoh Pro™ VC60000 productieplatform. Deze nieuwe inkt biedt nog meer duurzame en flexibele mogelijkheden en komt voor bestaande en toekomstige gebruikers beschikbaar naast de huidige inkten.


Innovatieve nieuwe inkttechnologie voor de Ricoh Pro VC60000
Ricoh kondigt nieuwe inkttechnologie aan voor het Ricoh Pro VC60000 productieplatform.

Met deze inkttechnologie worden de huidige mogelijkheden nog verder uitgebreid en profiteren klanten van de expertise en ervaringen die Ricoh heeft op het gebied van printkoptechnologie en inktchemie. Het gebruik van deze nieuwe inkten voor de Ricoh Pro VC60000 biedt klanten belangrijke voordelen:   

  • De inkten zijn ontwikkeld om direct, zonder voorbehandeling, op standaard silk en gloss coated offset papiersoorten te printen. Dit maakt het productiesysteem niet alleen flexibeler en zuiniger, maar ook nog breder inzetbaar voor een veelvoud aan applicaties.  
  • De innovatieve pigmentinkt biedt extra duurzaamheid, is waterbestendig en draagt bij aan een hoge betrouwbaarheid van de printkoppen. 
  • Het verbeterde kleurenbereik zorgt voor levendigere kleuren en een dieper zwart waardoor er meer toepassingsmogelijkheden zijn.
  • Hogere printsnelheid op standaard silk en gloss coated offset papiersoorten maken hogere productievolumes mogelijk (inclusief transitie van drukwerk in offset naar digitaal printen). Hierdoor wordt de time-to-market voor toepassingen verkort.  

“Samen met onze klanten zijn we continu bezig om de mogelijkheden van inkjet verder te ontwikkelen. Zo blijven we de oplossingen waarin onze klanten hebben geïnvesteerd continu verbeteren, wat hen verdere groeimogelijkheden biedt”, aldus Sander Sondaal, Directeur, Commercial and Industrial Printing, Ricoh Nederland.

“De toekomst van Ricoh én die van onze klanten is met elkaar verbonden. Klanten geven ons inzicht in de behoeften van de markt en Ricoh biedt oplossingen die nodig zijn voor groei. De nieuwe inkten van Ricoh zijn een goed voorbeeld van hoe we met onze innovatiekracht inspelen op de praktijk: namelijk door het mogelijk maken van verbeterde kleurkwaliteit, toenemende productiesnelheden en het gebruik van standaard offset papiersoorten in grafimediabedrijven.”

Ga voor meer informatie naar www.ricoh.nl.


|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl