Internationale grafische vakbeurs drupa uitgesteld
17.03.2020

Internationale grafische vakbeurs drupa uitgesteld

Messe Düsseldorf, de organisatie van de internationale grafische vakbeurs drupa, heeft besloten om het evenement uit te stellen vanwege de veranderende situatie rondom het Covid-19. Het evenement vindt nu plaats van 20-30 april 2021.

Messe Düsseldorf volgt de aanbeveling van het crisismanagement team van de German Federal Government, die op haar beurt de beoordeling van het Robert Koch Instituut volgt rondom de risico’s bij grootschalige evenementen. Te zijner tijd volgt er meer informatie over de plannen van Ricoh over de deelname aan de vakbeurs.

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl