Nieuwe printtoepassingen voor gebruikers van de ProTM C9200 en ProTM C7200 met Ricoh’s nieuwe afwerkingsopties
04.11.2019

Nieuwe printtoepassingen voor gebruikers van de ProTM C9200 en ProTM C7200 met Ricoh’s nieuwe afwerkingsopties

’s-Hertogenbosch, 4 november 2019 - Ricoh kondigt aan dat het de applicatiemogelijkheden uitbreidt voor toekomstgerichte drukkerijen. Nieuwe aanwinsten in het portfolio van papierinvoer- en papieruitvoeropties, voor haar Pro C9200 en Pro C7200 serie losblad digitale kleurenproductiesystemen voor grote en middelgrote volumes, maken dat mogelijk. Zo voegt het bedrijf acht nieuwe opties voor papierinvoer en papieruitvoer toe. Daarnaast zijn er ook nieuwe EFI printservers beschikbaar. De nieuwe opties zijn verkrijgbaar vanaf november 2019.

De Ricoh Pro C9200 (afgebeeld) en de Ricoh Pro C7200 bieden nu extra applicatieflexibiliteit
De Ricoh Pro C9200 (afgebeeld) en de Ricoh Pro C7200 bieden nu extra applicatieflexibiliteit
De ruimere keuze aan opties voor papierinvoer en papieruitvoer laat gebruikers van de productiesystemen van de series Pro C9200 en Pro C7200 profiteren van productiviteitswinst. De nieuwe opties bieden onder andere ondersteuning voor gecoat papier, zware media voor omslagen en invoeging van tussenschutvellen.
Nieuwe inbindmogelijkheden, inclusief rugnieten van lange vellen en SquareFold (Alleen compatibel met Pro C7200x modellen) afwerking voor rechte ruggen, stellen gebruikers in staat om gemakkelijker applicaties te leveren waar er een groeiende vraag naar is. Denk bijvoorbeeld aan (vlak)liggende boekjes en handleidingen op A4, door de rug geniete catalogi, handleidingen en rapporten met omslagen van zwaar en gecoat papier, en kwalitatief hoogwaardig afgewerkte, door de rug geniete catalogi en handleidingen met SquareFold afwerking. Voor gebruikers in grote bedrijven betekenen de nieuwe opties dat zij nu meer documenten in eigen huis kunnen produceren in plaats van die uit te moeten besteden.
De nieuwe EFI™ Fiery® servers voor de Ricoh Pro C9200 serie en Ricoh Pro C7200 serie bieden prestatieverbeteringen en nieuwe functies die ontwikkeld zijn om klanten te helpen meer superieure output te produceren en productiever te zijn. De Color Controllers E-86 voor de Pro C9200 serie en E-86A voor de Pro C7200 serie halen het maximale uit het nieuwste Fiery NX Premium hardwareplatform om 50% betere prestaties te leveren in vergelijking met de E-85 en de E-85A.
Voor Pro C7200x vijfkleuren modellen zijn de printservers E-86A en E-46A voorzien van een nieuwe, exclusieve functie voor kleurkalibratie voor het vijfde station. Zo zorgen deze digitale front-ends ervoor dat klanten de beste outputkwaliteit realiseren bij het verzorgen van applicaties met vijfde-kleurmogelijkheden voor een hoge attentiewaarde. Tegelijkertijd helpen ze met verdere automatisering van de drukwerkvoorbereiding om handmatige aanpassingen te voorkomen.
“De concurrentie in de wereld van drukwerkproductie wordt steeds heviger. Om zich te onderscheiden en nieuwe bedrijfskansen te creëren, wapenen toekomstgerichte grafimediabedrijven en centrale repro’s zich om te voldoen aan de groeiende vraag naar drukwerk met een hoge toegevoegde waarde”, vertelt Sander Sondaal, directeur Commercieel en industrieel printen, Ricoh Nederland. . “Door het aanbod aan nabewerkingsopties voor onze high-end losblad productiesystemen verder uit te breiden, spelen wij in op die behoeften en ondersteunen wij het streven van onze klanten om hun productiviteit te verhogen.”

<Nieuwe opties>

Finisher SR5110: afwerkeenheid

Booklet Finisher SR5120: boekjesafwerkeenheid

Trimmer Unit TR5050: snijeenheid

Cover Interposer Tray CI5040: tussenvoegeenheid

Plockmatic PBM 5035 Long Sheet Finisher (Staple versie): afwerkeenheid met standaard hechtkoppen voor lange vellen

Plockmatic PBM 5035s Long Sheet Finisher (Stitch versie): afwerkeenheid met draadhechtkoppen voor lange vellen

Plockmatic LCT3500 Long Sheet Large Capacity Tray: bulklade voor lange vellen

Plockmatic Face SquareBack Trimmer voor de SR5120: eenheid voor schoonsnijden 

((Referenties))

- De bovenstaande Plockmatic opties worden in bepaalde regio’s niet aangeboden.

- De Plockmatic LCT3500 staat gepland om gelanceerd te worden tijdens het eerste kwartaal van 2020.

- De Plockmatic SquareFold Trimmer voor de SR5120 is alleen voor de Pro C7200 serie.

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl