Paul Nanninga nieuwe CEO Ricoh Nederland
02.04.2019

Paul Nanninga nieuwe CEO Ricoh Nederland

’s-Hertogenbosch, 2 april 2019 – Paul Nanninga (56) is sinds 1 april de nieuwe CEO van Ricoh Nederland. Hij volgt Raphaël Zaccardi op die benoemd is tot CEO van Ricoh Nordics & Central Europe. 

Paul Nanninga
De nieuwe CEO Paul Nanninga bouwt de komende jaren verder aan het succes van Ricoh Nederland met als doel om een langdurige groei te realiseren en de winstgevendheid van de organisatie te vergroten. Paul heeft binnen de Ricoh Group meerdere commerciële rollen vervuld, waarbij zijn meeste recente als Senior Vice President Sales & Marketing van Ricoh Europe. Daarvoor (2007 - 2013) was hij Commercial Director binnen Ricoh Nederland. Paul heeft een commerciële achtergrond met een sterke customer-focus en is zeer goed bekend met de Nederlandse- en EMEA markt.
Raphaël Zaccardi wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor Ricoh Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Hongarije, Polen, Tsjechië en Slowakije. Raphaël heeft Ricoh Nederland succesvol begeleid in de transitie naar een toekomstbestendige, winstgevende organisatie.
Onder leiding van Paul Nanninga richt Ricoh Nederland zich op het versterken van haar concurrentiekracht door nog klantgerichter te werken, een sterk portfolio en de organisatie op alle gebieden efficiënt te laten opereren. Zo kunnen klanten onveranderd vertrouwen op een hoog serviceniveau en mede dankzij innovatieve oplossingen hun business blijven ontwikkelen en laten groeien.

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl