Ricoh benoemt Suzanne van Helvoort als nieuwe Director Human Resources
31.01.2020

Ricoh benoemt Suzanne van Helvoort als nieuwe Director Human Resources

’s-Hertogenbosch, 31 januari 2020 - Suzanne van Helvoort-Schaap [47] is per 1 januari 2020 aangesteld als de nieuwe Director Human Resources voor Ricoh Nederland. In haar nieuwe rol als Director Human Resources is ze ook HR verantwoordelijk voor Ricoh Europe Supply Chain Management, Ricoh Europe Nederland en Ricoh International BV. Ze is met deze aanstelling tevens toegevoegd als lid van de Board van Ricoh Nederland.

Ricoh benoemt Suzanne van Helvoort-Schaap als nieuwe Director Human Resources
Suzanne van Helvoort-Schaap heeft tussen 2003 en 2018 verschillende HR-functies vervuld. Hierin lag de focus vaak op veranderingsprocessen. Daarnaast was zij in diverse managementfuncties ook commercieel en operationeel verantwoordelijk. In 2018 kwam Suzanne bij Ricoh aan boord als HR Manager voor Ricoh Europe Supply Chain Management en Ricoh Europe Nederland. Suzanne volgt Brian Berkouwer op die sinds 2012 de rol als Director Human Resources vervulde.
“Ik ben erg blij dat ik binnen Ricoh de mogelijkheid heb gekregen om toe te treden tot lid van de Board van Ricoh Nederland. Met mijn expertise hoop ik als Director Human Resources een significante bijdrage te leveren aan een wendbare succesvolle organisatie nu en in de toekomst”, aldus Suzanne van Helvoort-Schaap, Director Human Resources bij Ricoh Nederland.
Ga voor het laatste nieuws en meer informatie over de oplossingen van Ricoh naar www.ricoh.nl.

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl