Ricoh benoemt Valérie Bohnenn als nieuwe Director Human Resources
10.01.2022

Ricoh benoemt Valérie Bohnenn als nieuwe Director Human Resources

’s-Hertogenbosch, 10 januari 2022 – Ricoh heeft Valérie Bohnenn [51] per 1 januari 2022 aangesteld als de nieuwe Director Human Resources. In haar nieuwe rol is ze verantwoordelijk voor alle Ricoh entiteiten in Nederland, waaronder Ricoh Nederland, Ricoh Europe Supply Chain Management, Ricoh Europe Nederland en Ricoh International BV. Ze is met deze aanstelling tevens toegevoegd tot de Board van Ricoh Nederland.

Ricoh benoemt Valérie Bohnenn als nieuwe Director Human Resources

Valérie heeft ruime ervaring binnen HR. Bij haar vorige werkgever T-Systems bekleedde ze de rol van VP HR. Daar heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd aan de transformatie van een conventioneel IT- en telecommunicatiebedrijf naar een belangrijke speler in de Cloud IT Services-markt. Valérie volgt Suzanne van Helvoort-Schaap op die eerder de rol als Director Human Resources bij Ricoh vervulde.

“Ik ben verheugd om me bij Ricoh aan te sluiten. Met mijn expertise ga ik een bijdrage leveren aan de transformatie van Ricoh naar een Digital Services Company. Daarbij zetten we onze medewerkers in hun kracht, zodat zij het verschil kunnen maken voor onze klanten”, aldus Valérie Bohnenn, Director Human Resources bij Ricoh Nederland. 

Ga voor het laatste nieuws en meer informatie over de oplossingen van Ricoh naar www.ricoh.nl.

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl