Ricoh benoemt Vincent Lagerweij als Sales Director MKB
06.09.2022

Ricoh benoemt Vincent Lagerweij als Sales Director MKB

’s-Hertogenbosch, 6 september 2022 – Ricoh heeft Vincent Lagerweij [43] per 5 september 2022 aangesteld als Sales Director voor het MKB. In zijn nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en groei in de MKB-markt in samenwerking met alle partners. Vincent treedt met deze aanstelling tevens toe tot de Board van Ricoh Nederland.

Vincent heeft ruime ervaring in commercieel management-, business development- en business transformatie rollen bij toonaangevende bedrijven in de retail-, telecom- en energiebranche. 

Met de komst van Vincent investeert Ricoh in de verdere groei van het MKB-segment. In nauwe samenwerking met alle partners, helpt hij MKB-klanten met hun transformatie naar een digitale werkomgeving. Hij gaat daarbij de verbinding maken tussen de kracht van de lokale partners en de sterkte van een dynamisch internationaal merk. 

“Ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan bij Ricoh. Ik ben er trots op dat ik een bijdrage mag leveren aan dit prachtige merk en professionele teams. Met mijn expertise kan ik, samen met onze partners, MKB klanten helpen om succesvol te zijn in een snel veranderende markt.”, aldus Vincent Lagerweij, Sales Director MKB bij Ricoh Nederland. 

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl