Ricoh introduceert drie nieuwe intelligente printers
15.04.2019

Ricoh introduceert drie nieuwe intelligente printers

‘s-Hertogenbosch, 15 april 2019 – Ricoh introduceert drie nieuwe intelligente, multifunctionele A4 zwart-wit printers (MFP's). Deze serie is de tweede reeks van intelligente printers om te voorzien in de voortdurend veranderende behoeften van de digitale werkplek.  

Intelligent Devices

Dynamic Workplace Intelligence

De printers maken deel uit van Ricoh's Dynamic Workplace Intelligence-aanpak, waarmee ze worden gekoppeld aan slimme software, schaalbare technologie en geavanceerde toepassingen. Hierdoor verlopen de dagelijkse workflows eenvoudiger, sneller en veiliger. Elke printer is voorzien van Ricoh's grote 10,1 inch Smart Operation Panel. Op basis van de feedback van klanten is de toegankelijkheid en gebruikerservaring nog verder verbeterd. Daarnaast kan de nieuwe interface worden afgestemd op individuele werkplekken, workflows en behoeften. Bovendien zorgt RICOH Intelligent Support ervoor dat software-upgrades op afstand kunnen worden uitgevoerd en dat de downtime altijd minimaal is.

Koppeling met de cloud

De Ricoh IM 350, IM 350F en IM 430F zwart-wit MFP's bieden standaard snelle print-, scan- en kopieerfuncties van hoge kwaliteit. Ze zijn voorzien van RICOH Smart Integration. Hierdoor is het mogelijk om documenten direct beschikbaar te maken in de cloud, waardoor de klant altijd en overal kan werken.
Maurits Aalders, Marketing Director, Ricoh Nederland, zegt: "Nu steeds meer bedrijven de uitdagingen van het digitale tijdperk aangaan, neemt de vraag naar intelligente printers verder toe. Veel bedrijven zijn op zoek naar een beter gebruik van hun ruimte, en deze reeks printers vormen een compacte en slimme kantoor assistent".
Ga voor meer informatie over Ricoh's nieuwe aanbod van intelligente printers naar www.ricoh.nl

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl