Ricoh introduceert nieuwe A4 kleurenprinters om in te spelen op de behoeften van de digitale werkplek
10.12.2019

Ricoh introduceert nieuwe A4 kleurenprinters om in te spelen op de behoeften van de digitale werkplek

’s-Hertogenbosch, 10 december 2019Ricoh heeft een nieuwe reeks A4-kleurenprinters geïntroduceerd, waarmee het bedrijf inspeelt op de veranderende behoeften van de digitale werkplek. De reeks ondersteunt Ricoh’s Dynamic Workplace Intelligence en is voorzien van Ricoh Always Current Technology, waardoor de technische mogelijkheden van de printers meegroeien met de wensen van de klant.

Ricoh launches A4 colour Intelligent Devices to support changing needs of the digital workplace

Actuele software op afstand
Met Always Current Technology groeit technologie mee qua schaalbaarheid, veiligheid, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Dit maakt het mogelijk om nieuwe applicaties, functies en verbeteringen te downloaden en installeren, zodra deze beschikbaar zijn. Dat levert flexibiliteit en korte lijnen op. Tegelijkertijd worden beveiligingsfuncties en -software altijd actueel gehouden. Zodra er nieuwe verbeteringen beschikbaar zijn, worden ze meteen aan de gebruiker aangeboden. Hierdoor is het niet meer nodig om voor functionaliteitsuitbreidingen nieuwe hardware te kopen. Ook hoef je niet meer te wachten totdat een bestaande overeenkomst verloopt. Ten slotte zorgt Ricoh Intelligent Support ervoor dat gebruikers gemakkelijk hulp op afstand kunnen inroepen wanneer zij dat wensen.

De volgende vier nieuwe, intelligente A4-kleuren multifunctionele printers (MFP’S) zijn vanaf nu verkrijgbaar:

  • Ricoh IM C300
  • Ricoh IM C300F
  • Ricoh IM C400F
  • Ricoh IM C400SRF

Snel en soepel schakelen tussen applicaties
De printers bereiken een afdruksnelheid van 30-43 pagina’s per minuut. Ieder model beschikt over slimme functies voor printen, scannen en kopiëren. De Ricoh IM C400SRF biedt ook afwerkingsmogelijkheden, zoals sorteren en nieten. De printers zijn voorzien van het Ricoh Smart Operation panel, waarmee je snel kunt wisselen tussen applicaties en interactie aan kunt gaan met het paneel. Ricoh kan op afstand toegang krijgen tot het paneel om zo problemen snel op te lossen en de beschikbaarheid van de printers te maximaliseren.

Tim Scharn, Senior Product Marketeer bij Ricoh Nederland, zegt: “Grote én kleine bedrijven moeten in een razendsnel tempo meegroeien met de veranderingen die nu plaatsvinden. Onze printers spelen in op de specifieke en toekomstige behoeften van de klant. Deze nieuwe reeks intelligente A4-kleuren-MFP’s maakt het mogelijk voor klanten om applicaties te installeren zoals ze dat op andere devices (bijvoorbeeld via een tablet of smartphone) gewend zijn, waardoor ze slimmer en effectiever kunnen werken.”

Ga voor meer informatie over de nieuwe intelligent apparaten, de Always Current Technology en het Dynamic Workplace Intelligence-aanbod van Ricoh naar www.ricoh.nl.

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl