Ricoh introduceert nieuwe verbeteringen voor krachtig ProTM VC60000 production printplatform
14.01.2016

Ricoh introduceert nieuwe verbeteringen voor krachtig ProTM VC60000 production printplatform

S Hertogenbosch, 14 maart 2016 – Ricoh kondigde vandaag een nieuwe reeks mogelijkheden aan voor de Ricoh Pro VC60000.  Deze nieuwe functionaliteiten zullen klanten de slagkracht bieden om productiever digitaal te drukken, tijd en geld te besparen en hun aanbod uit te breiden. 
De nieuwe verbeteringen omvatten:

  • Verhoogde snelheid: De maximale snelheid is met 25 procent verhoogd. De Pro VC60000 produceert nu een uitzonderlijke drukkwaliteit op productiesnelheden van 150 meter per minuut. Het resultaat is een combinatie van productiecapaciteit en integriteit van het drukbeeld. Ricoh biedt hiermee een krachtig antwoord op de vraag daarnaar vanuit de inktjetmarkt, die er nu maximaal voordeel uit kan halen.
  • Meerdere printmodi/CMY-printkoppen parkeren: Klanten die uiteenlopende toepassingen willen produceren in full-colour of zwart-wit, kunnen de gewenste printkopmodules activeren op de Pro VC60000. Voor klanten levert dat kostenbesparingen en flexibiliteit op bij het printen in zwart-wit.
  • Nog meer controle over de kleurkwaliteit: Nieuwe verbeteringen zullen de lat nog hoger leggen. Dankzij de mogelijkheid tot het toevoegen van aangepaste controlebalken, het uitvoeren van steunkleurbewerkingen en zelfs het dynamisch vervangen van kleuren zullen klanten nu profiteren van een ongelooflijke flexibiliteit bij het produceren van toepassingen in full-colour.
  • Verbeteringen die de productiviteit en toepassingen ten goede komen: Dankzij nieuwe opties voor RIPpen en printen zullen klanten nu meer keuzevrijheid hebben in de manier waarop toepassingen worden verwerkt, opgeslagen en geproduceerd worden. Een ander voordeel van de digitale front-end van de Pro VC60000 zijn realtime berekeningen ter compensatie van eventuele wijzigingen op het gebied van papierkenmerken, die anders invloed kunnen hebben op de positie en kwaliteit van het drukbeeld. Ook de ondersteuning voor drukvellen van 20 x 54 inch (maximale paginalengte van 1371 mm) is iets waarvan klanten dankbaar gebruik zullen kunnen maken om nóg eenvoudiger offset- en losblad digitale toepassingen te migreren.

“Ons trackrecord op het gebied van production printing in de afgelopen negen jaar toont aan dat wij gedreven zijn om de mogelijkheden van onze platformen te blijven uitbreiden en grenzen te blijven verleggen”, zei Sander Sondaal, Directeur Production Printing, Ricoh Nederland. “We weten dat onze klanten en hun klanten altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren waarop ze kunnen innoveren. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat ze dag in dag uit indruk kunnen maken om te voldoen aan de eisen van de markt en die te overtreffen. De aankondigingen zetten die belofte kracht bij.” 


Deze nieuwe functionaliteiten zullen nog in het voorjaar van 2016 beschikbaar zijn.

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl