homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructure

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Naar support
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Ricoh introduceert TotalFlow Producer op Hunkeler Innovationdays 2023

Ricoh, ‘s-Hertogenbosch, 9 februari 2023 – Ricoh kondigt RICOH TotalFlow™ Producer aan, haar nieuwste technologie voor productieworkflows. De oplossing is speciaal ontwikkeld als antwoord op de belangrijkste workflowuitdagingen rond de voorbereiding van printopdrachten. De applicatie wordt getoond op de Hunkeler Innovationdays 2023, die van 27 februari tot en met 2 maart plaatsvinden in het Messe Lucerne Exhibition Centre in Luzern, Zwitserland. 

TotalFlow Producer, dat op het evenement zijn wereldprimeur voor het grote publiek beleeft, verzamelt printopdrachten die op verschillende manieren worden aangeleverd. De printopdrachten worden geconsolideerd op een cloud-native locatie, waar de oplossing de mogelijkheid biedt om ze te bekijken en te bewerken. Dat alles gebeurt in een gebruiksvriendelijke, kostenefficiënte en foutreducerende beheerinterface die volledig leveranciersonafhankelijk is. Dit zorgt voor een naadloze integratie in bestaande klantomgevingen.

TotalFlow Producer wordt gedemonstreerd op de Hunkeler Innovationdays 2023
TotalFlow Producer wordt gedemonstreerd op de Hunkeler Innovationdays 2023

De voordelen 
Met TotalFlow Producer kunnen gebruikers:
  • De aanlevering en consolidatie automatiseren van printopdrachten die afkomstig zijn uit verschillende bronnen. Denk bijvoorbeeld aan e-mail, web-to-print en services voor bestandsoverdracht. 
  • Een automatische preflightfunctie activeren. Dit helpt bij het identificeren van bestandsproblemen zoals ontbrekende lettertypes, een onnauwkeurig paginaformaat, afbeeldingen met lage resolutie, onjuiste kleuren en meer. Zo worden fouten uitgesloten en wordt voorkomen dat printopdrachten uitdraaien op een dure grap doordat drukwerk moet worden overgedaan. Zo wordt kostbare tijd bespaard en de klantenservice verbeterd. 
  • De klantervaring verbeteren door een gepersonaliseerde portal voor het uploaden van printopdrachten aan te bieden. In deze portal kan de status van de printopdracht worden bekeken. Een eenvoudige methode voor bidirectionele communicatie in de portal maakt tijdrovende interacties voor follow-up na de order overbodig. 

Inspelen op groeiende klantbehoefte
Gabrielle Impens, Senior Product Marketeer, Ricoh Nederland zegt: “Door TotalFlow Producer te hosten in de RICOH TotalFlow™ Cloud, spelen wij in op de groeiende behoefte van onze klanten. Het biedt betere databeveiliging, efficiëntie, schaalbaarheid en betaalbaarheid zonder dat ze een dure IT-infrastructuur of expertise in eigen huis nodig hebben.”

TotalFlow Producer zal beschikbaar zijn via licenties met jaarabonnementen. Vanaf de zomer van 2023 worden gratis proefperiodes aangeboden. 

Ricoh Supervisor™ en Ricoh ProcessDirector™
Naast TotalFlow Producer laat Ricoh ook twee van haar marktleidende leveranciersonafhankelijke oplossingen zien. Ricoh Supervisor™ is Ricoh’s eerste SaaS-applicatie voor productieworkflows. De applicatie verzamelt operationele data en visualiseert die op via het web toegankelijke dashboards om de bezettingsgraad van apparatuur en de doorvoer te optimaliseren. 

Ricoh ProcessDirector™ ondersteunt zowel rotatieve als losblad productieprinters en is speciaal ontworpen om datagestuurde workflows te automatiseren. De bekroonde integratie tussen Ricoh ProcessDirector en Ricoh Supervisor levert een geavanceerd overzicht op tot op het documentniveau, inclusief inzicht in het productievolume. Ricoh demonstreert ook de nieuwste integratie tussen Ricoh Supervisor en Hunkeler apparatuur voor voorbewerkingen en nabewerkingen. Daarbij worden apparaatstatistieken verzameld. Vervolgens worden de data gevisualiseerd om manieren te helpen vinden die aansturen op efficiëntiewinsten. 

In aanvulling op haar activiteiten op de beursvloer presenteert Ricoh ter plaatse ook innovaties in workflowautomatisering voor digitale drukomgevingen. Deze presentatie vindt plaats op de DOXNET conferentie, die op 28 februari plaatsvindt in het kader van de Hunkeler Innovationdays. 

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie over RICOH TotalFlow Producer terecht op deze pagina

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company loopt Ricoh voorop in nieuwe manieren van werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur.

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2022 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl