Ricoh lanceert goud- en zilverkleurige toner
01.06.2021

Ricoh lanceert goud- en zilverkleurige toner

’s Hertogenbosch, 1 juni 2021 – Ricoh breidt haar portfolio uit met nieuwe goud- en zilverkleurige toners. Deze nieuwe aanwinsten zorgen voor een belangrijke verbetering en nieuwe mogelijkheden voor digitale drukwerkveredeling. Merken kunnen zichzelf met deze goud- en zilverkleurige toners onderscheiden in hun geprinte communicatie.

(Left) Silver only (Right) CMYK & Silver
Alleen zilverkleurig (links) versus CMYK en zilverkleurig (rechts)

Hoge attentiewaarde

De toners zijn ontwikkeld voor het vijfde kleurstation op het Ricoh Pro™ C7200X losblad digitale kleurenproductiesysteem. Ze leveren een hoge attentiewaarde op voor print met een hoge toegevoegde waarde. Van catalogi, posters, flyers, direct mail en brochures tot visitekaartjes, wens- en kerstkaarten, tickets, uitnodigingen, certificaten en verpakkingen. Met de nieuwe effecten zijn er oneindig veel mogelijkheden in allerlei uitingen. 

Doordat de nieuwe toners retrofitbaar zijn, stellen ze bestaande klanten in staat om de mogelijkheden van hun huidige Ricoh Pro C7200X productiesystemen uit te breiden. 

Wow-factor

Lucas Stevens, Product Marketeer Commercial and Industrial Print, Ricoh Nederland, zegt: “We lanceren deze goudkleurige en zilverkleurige toners om in te spelen op de veranderende behoeften van klanten in een markt waar de concurrentie steeds heviger wordt. Grafische innovators zijn op zoek naar verbluffende digitale veredelingsmogelijkheden  die hen snel en rendabel helpen om print te laten opvallen. Deze nieuwe toners maken productie mogelijk van hoogwaardig prints met een bijzondere look-and-feel. Merken en ontwerpers kunnen nu creatieve opdrachten creëren die een gouden of zilveren wow-factor hebben.”

De goudkleurige en zilverkleurige toners zijn in Europa beschikbaar vanaf juli. 

Ga voor meer informatie naar www.ricoh.nl.

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl