Ricoh legt de lat hoger met nieuwe inkjettechnologie tijdens de Hunkeler Innovationdays 2019
12.12.2018

Ricoh legt de lat hoger met nieuwe inkjettechnologie tijdens de Hunkeler Innovationdays 2019


‘s-Hertogenbosch, 12 december 2018 – Tijdens de Hunkeler Innovationdays 2019 presenteert Ricoh haar nieuwe technologieën die ontwikkeld zijn om de productie van grafimediabedrijven te verhogen. De nieuwe Ricoh Pro™ VC70000 maakt zijn debuut in de Messe Luzern in Zwitserland, tijdens het event dat plaatsvindt van 25 tot en met 28 februari 2019.
VC70000

De Ricoh Pro™ VC70000 is uitgerust met nieuwe droogtechnologie. Deze droogtechnologie maakt betere inktdekking mogelijk en voorkomt dat papier gaat golven. Het productiesysteem haalt een snelheid van 12.000 vellen per uur en levert snelle, consistente en hoogwaardige kwaliteit door gebruik te maken van Ricoh’s nieuwe inkten. Deze inkten zijn geschikt voor traditionele offset gecoate substraten. Dit laatste wordt getoond met een groot aantal offset gecoate printtoepassingen, waaronder fotoboeken, en vele andere direct mail en brochure toepassingen.

Naast de Ricoh Pro™ VC70000, presenteert Ricoh twee andere productiesystemen:

  • De compacte Ricoh Pro™ V20000 voor flexibele en responsieve rotatieve inkjetproductie in zwart-wit. Grafimediabedrijven kunnen met dit productiesysteem op een rendabele wijze verschillende soorten drukwerk produceren, van bijsluiters en transactiedrukwerk tot boeken en direct mail.
  • Het Ricoh Pro™ C9200-digitale kleurenproductiesysteem biedt hoge productiviteit en lagere productiekosten. Het productiesysteem biedt met verbeterde printkwaliteit en uitstekende registratie de juiste middelen om de groei van grafimediabedrijven mogelijk te maken.

Ricoh ondersteunt ook efficiënte en gestroomlijnde workflows voor zowel rotatieve als losblad productiesystemen. Hiervoor presenteert Ricoh de toevoegingen aan haar softwareportfolio en worden de mogelijkheden van de TotalFlow BatchBuilder en Ricoh ProcessDirector onder de aandacht gebracht. 

Sander Sondaal, Directeur, Commercial and Industrial Printing, Ricoh Nederland: “Ons rotatieve productieplatform groeit snel. We tonen onze bezoekers tijdens de Hunkeler Innovationdays 2019 dan ook met trots de technologie van de Pro™ VC70000. De combinatie van Ricoh’s eigen technologieën, waaronder de unieke droger en de nieuwe inkt, biedt veel meer mogelijkheden voor grafimediabedrijven die op offsetsubstraten willen drukken.” 

Ricoh neemt tijdens de Partner Conference samen met andere druktechnologiebedrijven deel aan de paneldiscussie ‘Successful with Automation’. Daarnaast is Ricoh wederom trotse sponsor van de DOXNET-lezingen en de netwerkbijeenkomst. 

Ga voor meer informatie naar www.ricoh.nl

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl