homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructure

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Graphic Communications

Overtref klantverwachtingen met innovatief printwerk

Vergroot je concurrentievoordeel en overtref klantverwachtingen met de mogelijkheden in print. Bij Ricoh ondersteunen we je met slimme services en hardware, software en workflow-oplossingen op maat.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Naar support
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Ricoh Nederland verhuist naar kantoor Campus Hambaken in Den Bosch

‘s-Hertogenbosch, 13 juli 2022 – Ricoh Nederland verhuist per 1 maart 2023 naar een nieuw kantoorgebouw aan de Hambakenwetering 1, te ‘s-Hertogenbosch. Het nieuwe kantoor Campus Hambaken maakt onderdeel uit van Campus Offices, eigenaar en exploitant van kantoorcampussen op zes locaties in Nederland. Vandaag is de huurovereenkomst ondertekend door Bob van Heyningen, CEO van Ricoh Nederland, Pim Trommelen, Commercial Director van Campus Offices en Christiaan Huijg, Managing Director van Campus Offices. Campus Hambaken is een plek waar collega’s samenkomen en biedt gemeenschappelijke ruimtes om te ontmoeten, te sporten en te ontspannen.

Ricoh Nederland verhuist naar kantoor Campus Hambaken in Den Bosch
Vlnr: Pim Trommelen, Bob van Heyningen, Christiaan Huijg

“Campus Offices biedt een flexibel concept dat aansluit bij de eisen die Ricoh Nederland stelt aan het samenbrengen van mensen, techniek en processen. Ricoh Nederland faciliteert namelijk niet alleen hybride werken maar hanteert zelf ook een hybride werken beleid.”, aldus Van Heyningen. 

Hybride werken
Als Digital Services Company is Ricoh van mening dat de manier van werken continu verandert, waarbij hybride werken de huidige norm is. Hybride werken vraagt om tijd- en plaats onafhankelijke faciliteiten en stelt andere eisen aan een kantoorlocatie. Als gevolg is er minder kantoorruimte nodig en meer flexibiliteit. Daarom heeft Ricoh Nederland gekozen voor Campus Hambaken als nieuwe kantooromgeving. De campus bevat alle faciliteiten die passen bij een dynamische en hybride werkomgeving, zoals moderne vergader- en creatieve ruimtes, ontmoetingsplekken, koffiebar en sportgelegenheid. Daarnaast is het mogelijk om flexibel te werken op een van de zes kantoorcampussen. Campus Offices biedt inspirerende werkplekken en is de basis van diverse start-ups en scale-ups. Als corporate organisatie wil Ricoh graag deel uitmaken van zo’n dynamische werkomgeving en eco-systeem.

Trommelen: “Met de komst van Ricoh Nederland is een nieuwe stap gezet in de transformatie naar het nieuwe werken. Met name kleine bedrijven maakten al de overgang naar multi-tenant kantoren. De verhuizing van Ricoh Nederland naar Campus Hambaken toont aan dat ook gevestigde corporate organisaties klaar zijn voor de volgende stap van hybride werken. We heten de bedrijven van elk formaat die op zoek zijn naar een plek die hierop aansluit welkom bij Campus Offices”.
 
Nieuwe mijlpaal
De verhuizing naar Campus Hambaken is een mijlpaal in de geschiedenis van Ricoh Nederland. Het voorgaande pand liep 10 jaar geleden voorop met het ‘nieuwe werken’-concept. Inmiddels zijn de behoeften van zowel de werkgevers als werknemers veranderd. Dat vraagt om een nieuwe stap: Campus Hambaken biedt alle voordelen van hybride werken. Ricoh Nederland kiest er bewust voor om in Den Bosch te blijven. “We voelen ons hier thuis”, zegt Van Heyningen. “Wonen, werken en ontmoeten in de regio komen samen op Campus Hambaken”. 

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company loopt Ricoh voorop in nieuwe manieren van werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur.

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2022 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl