Ricoh EuropeLondon 08.05.2024

Ricoh onthult nieuw experience center in Nederland

Ricoh Europa opent een nieuw experience center in Bergen op Zoom. Hier ontdek je de nieuwste technologieën die een boost geven aan de samenwerking, productiviteit én duurzaamheid binnen je organisatie. 

In ons state-of-the-art experience center vind je een uitgebreide showcase van de geavanceerde technologieën van Ricoh en onze partners. Het centrum wordt  gesponsord door Microsoft. We nodigen je uit om hier de nieuwste tools en oplossingen te ontdekken en zelf uit te proberen. Denk aan: werkplekreserveringssystemen, interactieve whiteboards, videovergaderapparatuur en digital signage.  

Ontdek alle ins en outs 

In het centrum organiseren we ook demo’s, workshops en events. Hierbij delen Ricoh-experts alle ins en outs en kun je ervaringen uitwisselen met vakgenoten. Het centrum bevindt zich in de supply chain management-faciliteit van Ricoh. Op deze locatie ontdek je hoe efficiënt en duurzaam we onze producten en diensten aanschaffen, configureren en leveren voor de Nederlandse markt. 

Meeting Solutions Ricoh - Bergen op Zoom Experience Centre

Efficiency, creativiteit en connectie 

Wouter Aarts is expert hybride werken bij Ricoh Nederland. Hij vertelt: “Het centrum weerspiegelt onze visie om de digitale werkplek te verbeteren met slimme oplossingen voor meer efficiency, creativiteit en onderlinge connectie. We nodigen je van harte uit om ons te bezoeken. Ontdek hoe Ricoh je digitale transformatie versnelt, voor meer werkplezier in een snel veranderende wereld.” 

Kennis en vaardigheden ontwikkelen 

Naast dat we innovatieve technologieën en diensten presenteren, dient het nieuwe experience center ook als hub voor training van collega’s. In programma's gericht op de nieuwste werkplektechnologieën ontwikkelen onze mensen de kennis en vaardigheden om klanten en partners optimaal te helpen om hun digitale transformatiedoelen te halen.

Samen voor één doel 

Ricoh ondersteunt klanten wereldwijd met een breed scala aan oplossingen. Van beheerde werkplekdiensten tot documentbeheer en slimme procesautomatisering. We bieden een uitgebreid pakket aan oplossingen die fysieke werkruimtes, virtuele vergaderruimtes en werknemers op afstand met elkaar verbinden. Alles gericht op het ultieme doel: dat teams soepel en vlot communiceren en samenwerken, hoe en waar ze ook werken. 

Recent kondigde Ricoh ook al de opening aan van een nieuw Digital Experience Centre in Birmingham (VK) en Digital Operations Centre in Warschau (Polen). Ook dit zijn cruciale stappen in onze transformatie naar een toonaangevende werkplek- en IT-dienstverlener. 

|Over Ricoh|

Ricoh laat je werkplek echt voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur.

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2024 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een omzet van 2.348 miljard yen (ongeveer 15,5 miljard USD).

Contact:
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl

Volg ons!

Linkedin - logo  Facebook - logo  X - logo  Youtube - logo

Ga voor meer informatie naar ricoh.nl of werktrends.nl

Laatste nieuws

Ontvang maandelijks inspiratie, kennis en praktijkverhalen rondom hybride werken, slim werken, veilig werken, werken in de cloud en (professioneel) printen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in