Ricoh ontvangt voor de derde keer op rij de hoogste rating (gold) in duurzaamheidsranking EcoVadis
19.04.2017

Ricoh ontvangt voor de derde keer op rij de hoogste rating (gold) in duurzaamheidsranking EcoVadis

Tokyo, 18 april 2017 – Ricoh Company, Ltd heeft voor de derde keer op rij de hoogste rating (Gold) gekregen in een duurzaamheidsonderzoek van EcoVadis. EcoVadis beoordeelt organisaties uit 110 landen en 150 bedrijfstakken aan de hand van criteria zoals beleid, initiatieven en resultaten op het gebied van milieu, arbeidsomstandigheden, eerlijke handelspraktijken en de supply chain. In dit onderzoek bereikte Ricoh een plaats in de beste 5% van alle onderzochte bedrijven.

Ricoh awarded highest gold rating in EcoVadis global supplier

Veel bedrijven streven ernaar om duurzaam te ondernemen en dit in hun gehele keten terug te laten komen.  Ecovadis is een duurzaamheidsratingplatform voor wereldwijde supply chains. Ecovadis maakt het eenvoudig voor inkopers om leveranciers te beoordelen op duurzaamheidscriteria. Voor Ricoh worden de duurzame prestaties van leveranciers steeds belangrijk in het selectieproces en dat geldt ook voor veel van Ricoh’s klanten. Steeds vaker wordt gevraagd om duurzaamheidsdata, waaronder die van EcoVadis.

Ricoh Group heeft voor de derde keer op rij de erkenning van EcoVadis weten te behalen en beschouwt dit als een erkenning van de inzet en inspanningen voor duurzaamheid. Ricoh hecht veel belang aan duurzaam ondernemen en blijft proactief haar duurzaamheidsprestaties verbeteren.

Kijk voor meer informative over EcoVadis op: www.ecovadis.com.

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl