- Ricoh P3500 Unified Communication System wint Office Products Award 2015
07.10.2015

Ricoh P3500 Unified Communication System wint Office Products Award 2015

‘s-Hertogenbosch, 6 oktober 2015 – Ricoh’s Unified Communication (UC) System P3500 is bekroond met de Office Products Award 2015 in de categorie Visual Communication Products. De Ricoh P3500 – onderdeel van Ricoh’s innovatieve collaboration portfolio – wordt geroemd om zijn compacte vormgeving, innovatieve karakter en uitgebreide mogelijkheden.

Het Ricoh collaboration portfolio is gericht op efficiënt, digitaal samenwerken en omvat systemen en diensten voor videovergaderen en online samenwerken, waaronder apps, interactieve whiteboards en cloudbased videoconference oplossingen. De collaboration-oplossingen combineren visuele live communicatie met online informatie delen en samenwerken in documenten. Dankzij de ondersteunende apps is dit mogelijk vanaf pc, laptop, smartphone en tablet. De oplossingen dragen daarnaast sterk bij aan een duurzame bedrijfsvoering, productiviteit en kostenbesparingen, onder meer door het wegnemen van reistijd en het terugdringen van CO2 uitstoot.

De jury van de Office Products Award 2015 bestempelt de P3500 als een zeer betaalbare en handig mee te nemen, innovatieve oplossing en ziet het systeem als een aanwinst voor elke onderneming

Wouter Sas, product marketeer bij Ricoh Nederland: “Wij zijn natuurlijk erg blij met deze mooie erkenning. Het onderstreept dat onze visie op werken nieuwe stijl zich vertaald in eenvoudig te gebruiken, betaalbare en functioneel innovatieve communicatieoplossingen binnen de moderne werkplekomgeving. Oplossingen om op afstand informatie uit te wisselen en samen te werken maken hier een belangrijk onderdeel van uit. Het is mooi om te zien dat de jury dit ook ziet.”

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl