Ricoh positioned in Gartner Magic Quadrant for Managed Workplace Services, Europe
11.02.2019

Ricoh in Gartner Magic Quadrant voor Managed Workplace Services

’s-Hertogenbosch, 11 februari 2019 – Onderzoeksbureau Gartner heeft Ricoh opgenomen in het Magic Quadrant van 2019 voor Managed Workplace Services in Europa*. In totaal onderzocht Gartner hiervoor zestien leveranciers. Gartner beoordeelde Ricoh onder andere op de volledigheid van haar visie en het vermogen om Managed Workplace Services (MWS) te realiseren.

Gartner

Gartner licht toe: “Gartner ziet Managed Workplace Services (MWS) als een onderdeel van de IT-outsourcing markt. Deze markt omvat zowel traditionele outsourcingdiensten, als digitale diensten voor de werkplek. MWS richt zich op het inrichten van een digitale werkomgeving, die de flexibiliteit en tevredenheid van medewerkers vergroot en agile werken stimuleert.”

Maurits Aalders, Director Marketing, Ricoh Nederland, reageert: “Ricoh is opgenomen in het Magic Quadrant, vanwege de continue ontwikkeling van onze diensten en ons vermogen om te anticiperen op de veranderende behoeften van onze klanten. We zien dit als een erkenning van de manier waarop we onze klanten ondersteunen bij veranderingen in de werkomgeving. Met behulp van AI, analyses en het Internet of Things maken we het mogelijk om samen te werken op kantoor en op afstand. Daarmee helpen we bij het inrichten van de digitale werkomgeving en kunnen we onze klanten een betrouwbare service bieden.” 

John de Voogd, Line of Business Manager Office Services, Ricoh Nederland, voegt toe: “De beoordeling van Gartner benadrukt de tevredenheid van onze klanten over de werkplekanalyse, de deskundigheid en ondersteunende diensten. Ook blijkt dat we met succes meerwaarde hebben gehaald uit nieuwe digitale technologieën, zoals data-analyses waarmee we traditionele diensten moderniseren.”

Vraag het rapport 2019 Magic Quadrant for Managed Workplace Services, Europe gratis op. Het rapport is vanaf maart beschikbaar.

*Gartner “Magic Quadrant for Managed Workplace Services, Europe”, door David Groombridge, Claudio Da Rold en Federica Troni (14 januari 2019).

Disclaimer van Gartner

Gartner onderschrijft geen van de leveranciers, producten en diensten die in onderzoekspublicaties worden vermeld. Daarnaast beveelt Gartner technologiegebruikers niet aan om enkel samen te werken met de leveranciers met de beste beoordelingen of andere specifieke aanduidingen. De onderzoekspublicaties van Gartner behelzen de subjectieve beoordelingen van de onderzoeksorganisaties waarmee Gartner samenwerkt en mogen dan ook niet worden opgevat als feitelijke beweringen. Gartner geeft ook geen garanties, expliciet of impliciet, betreffende dit onderzoek, ook niet over de handelskwaliteiten of geschiktheid voor een bepaald doel. 

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl