Ricoh presenteert de voordelen van de digitale werkplek op ISE 2019
28.01.2019

Ricoh presenteert de voordelen van de digitale werkplek op ISE 2019

‘s-Hertogenbosch, 28 januari 2019Ricoh introduceert tijdens ISE haar meest omvangrijke reeks innovaties tot nu toe, ontwikkeld om samenwerking en productiviteit op de werkvloer te verbeteren. ISE, ‘s werelds grootste beurs voor audiovisuele-systeemintegratie, vindt dit jaar plaats van 5 tot en met 8 februari in de RAI Amsterdam.

Ricoh presenteert verschillende technologieën tijdens het evenement: slimme vergaderruimten, video- en samenwerkingstechnologie, digitale bewegwijzering en oplossingen voor werkplekbeheer. Bezoekers van de Ricoh stand behoren tot de eersten die Ricoh’s innovatieve Smart Meeting Assistants mogen proberen. Daarnaast licht Ricoh de voordelen van een digitale werkplek uit en wordt getoond hoe bedrijven door het aanbod communicatiediensten efficiënter en effectiever kunnen samenwerken.

Spreek met de experts

Op de stand worden productdemonstraties gegeven door experts van Ricoh en wordt besproken hoe bedrijven flexibeler en innovatiever kunnen werken.

Wouter Aarts, Product Marketeer, Ricoh Nederland, zegt: “De groeiende vraag naar innovatieve werkplekken om flexibiliteit, samenwerking en productiviteit te verbeteren, neemt in dit digitale tijdperk nog meer toe. Door de digitalisering en de toenemende behoefte aan geavanceerde technologie op de werkvloer wordt flexibiliteit niet meer alleen gezien als een mindset, maar ook als het vermogen om snel te kunnen schakelen. Uit onderzoek, uitgevoerd in opdracht van Ricoh, blijkt dat 86 procent van de leidinggevenden focust op het verbeteren van de flexibiliteit. We kijken ernaar uit deze dialoog voort te zetten tijdens ISE en de slimme technologie te laten zien om digitale werkplekken te realiseren.”

Gratis toegang en kans op een Theta V 360-camera

Iedere dag wordt er een Theta V 360-camera weggegeven aan één van de bezoekers van de stand. Meld u aan met code 915577 voor gratis toegang..

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl