Ricoh presenteert nieuwe Ricoh Pro™ C9200-serie tijdens The Art of the New
01.05.2018

Ricoh presenteert nieuwe Ricoh Pro™ C9200-serie tijdens The Art of the New

’s-Hertogenbosch, 1 mei 2018 – Ricoh presenteert de Ricoh Pro C9200-serie tijdens The Art of the New 2018 op 30 en 31 mei in de Prodentfabriek te Amersfoort. Deze nieuwe serie zorgt voor maximale productiviteit van grafimediabedrijven waardoor zij efficiënter, rendabeler en winstgevender kunnen inspelen op de groeiende behoeften van de markt.
The Art of the New vindt plaats op 30 en 31 mei in de prodentfabriek in Amersfoort.
The Art of the New vindt plaats op 30 en 31 mei in de prodentfabriek in Amersfoort.

Tijdens het unieke event The Art of the New deelt Ricoh kennis, expertise en productinnovaties. De Ricoh Pro C9200-serie is een van de nieuwe producten die onthuld wordt. Voortbouwend op de Ricoh Pro™ C9100-serie, is deze productrange op verschillende vlakken verbeterd.

Hogere kwaliteit en meer mogelijkheden:

  • Verhoogde beeldkwaliteit met uitstekende registratie;
  • Automatische kleurdiagnose zorgt voor kleurconsistentie en -stabiliteit door tijdens het productieproces de afdrukkwaliteit te monitoren en bij te sturen;
  • Automatisch dubbelzijdig printen van bannervellen met een lengte tot 1.030 mm en enkelzijdig tot een lengte van 1.260 mm;
  • Verhoogde mediaondersteuning op een diversiteit aan papiersoorten tot 450 g/m², zoals synthetisch, enveloppen en (on)gestreken.
Ricoh introduceert het nieuwe Ricoh Pro C9200 digitale losblad kleuren productiesysteem.
Ricoh introduceert het nieuwe Ricoh Pro C9200 digitale losblad kleuren productiesysteem.

Maximale productiviteit en gebruiksgemak:
  • Hogere productiviteit met modellen tot 115 of 135 A4-pagina’s per minuut;
  • Een gestroomlijnde productie is mogelijk met inline afwerkingsopties die de flexibiliteit bieden om een breed scala aan toepassingen te produceren;
  • Een nieuw, intuïtief 17-inch bedieningspaneel die het gebruiksgemak verhoogt;
  • Een maximale beschikbaarheid doordat de operator zelf onderdelen kan vervangen;
  • Voor de digitale front-end is er keuze uit een Fiery E-45 en E-85 van EFI of de TotalFlow Print Server R-62 van Ricoh welke zorgt voor een naadloze integratie met pre-press workflowoplossingen van Kodak (Prinergy) en Agfa (Apogee).

The Art of the New

De officiële introductie van de Pro C9200-serie vindt plaats op woensdag 30 mei en donderdag 31 mei 2018 tijdens The Art of the New 2018 in de Prodentfabriek in Amersfoort. Tijdens dit evenement is er de kans om de impact te ervaren van kleurrijke en creatieve communicatie op papier en inzicht te krijgen in de functie van papier in het huidige medialandschap. Sander Sondaal, Directeur Commercial and Industrial Printing Group, Ricoh Nederland, zal een presentatie geven over The Power of Colour. Vervolgens geeft Bas Haring, bekend van het tv-programma Proefkonijnen, een pleidooi voor papier en zal er een paneldiscussie plaatsvinden onder leiding van Brechtje de Leij. Daarna volgt een netwerkborrel en -diner op de marktplaats met officiële productlanceringen.

Meer informatie over The Art of the New 2018 en de mogelijkheid om je aan te melden vind je hier.


|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl