Ricoh publiceert Sustainability Report 2015
09.10.2015

Ricoh publiceert Sustainability Report 2015

Tokio, 7 oktober 2015 – De Ricoh Groep heeft haar jaarlijkse duurzaamheidsrapport 2015 gepubliceerd, waarbij financiële en niet-financiële informatie in relatie tot duurzaamheid geïntegreerd worden gepresenteerd.
Het rapport van dit jaar geeft een overzicht van de meerwaarde die de Ricoh Groep wil creëren voor al haar stakeholders. Nieuw in het rapport is een sectie over de manier waarop dit wordt bereikt, inclusief de strategie en investeringen in de verschillende bedrijfsactiviteiten en de resultaten daarvan. Daarnaast worden Ricoh’s technologische capaciteiten, het klantennetwerk en Ricoh’s duurzaamheidsmanagement belicht.

Voor dit rapport heeft Ricoh gebruik gemaakt van de richtlijnen van onder andere het International <IR> Framework van de International Integrated Reporting Council en de Sustainability Reporting Guidelines van GRI. 

Het Ricoh Group Sustainability Report 2014 is online beschikbaar op als pdf of als digitaal boek.
*Adobe PDF is een handelsmerk of geregistreerd handelsmerk van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en andere landen.

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl