homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructure

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Graphic Communications

Overtref klantverwachtingen met innovatief printwerk

Vergroot je concurrentievoordeel en overtref klantverwachtingen met de mogelijkheden in print. Bij Ricoh ondersteunen we je met slimme services en hardware, software en workflow-oplossingen op maat.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Naar support
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Ricoh bekroond met BLI PaceSetter Award voor printers met cloudtechnologie

’s-Hertogenbosch, 22 mei 2019 – Ricoh is wederom onderscheiden door Keypoint Intelligence - Buyers Lab. Ditmaal won het bedrijf de 2019–2020 BLI PaceSetter Award in de categorie MFP Cloud Ecosystem: de multifunctionele printers (MFP) met cloudtechnologie.

BLI PaceSetter Award

Award
Buyers Lab, onafhankelijke tester van software, hardware en services op het gebied van document imaging, koos voor Ricoh vanwege haar bijdrage aan het veranderende ecosysteem rond de MFP. Onder de naam Dynamic Workplace Intelligence levert Ricoh schaalbare technologie die met de wensen van de klant meegroeit. De printers worden voortdurend geactualiseerd, zodat ondernemingen de veranderingen in het bedrijfsleven kunnen bijbenen.

Jamie Bsales, Director of Solutions Analysis bij Keypoint Intelligence: "Ricoh voorzag haar MFP's al vroeg van een ingebouwd softwareplatform, waardoor er veel meer mogelijk werd. Nu loopt het bedrijf voorop in de overgang naar cloud-ready MFP's en het ecosysteem eromheen, dat van toegevoegde waarde is voor klanten. Dankzij de technologieën van het onderliggende platform en de daaraan gekoppelde cloudservices kunnen klanten de mogelijkheden van hun MFP's optimaal benutten. Die mogelijkheden zijn schaalbaar op basis van de veranderende behoeften van het bedrijf. Voor een dergelijke ontwikkeling is een uitgebreid aanbod onmisbaar – en dat heeft Ricoh."

Cloudtechnologie
Ricoh onderscheidde zich in de analyse dankzij Ricoh Smart Integration. Met dit platform kunnen cloudapps feilloos draaien op de nieuwste intelligente MFP's en andere IoT-apparaten van het bedrijf. Ook opvallend in het Ricoh-portfolio zijn de Ricoh Cloud Workflow Solutions. Deze verzameling technologieën bestaat uit betaalbare, schaalbare pakketten op abonnementsbasis die zorgen voor gestroomlijnde eenvoud.

Maurits Aalders, Marketing Director, Ricoh Nederland, voegt daaraan toe: "Met deze award krijgen we erkenning voor onze doorlopende innovatie en toonaangevende positie op het gebied van het MFP-ecosysteem in de cloud. Als we onze klanten agile, veilige en duurzame oplossingen aanreiken, leggen we een stevige basis voor een gedigitaliseerde werkomgeving. We blijven onze klanten ondersteunen bij hun transformatie in het digitale tijdperk. Dat doen we met geavanceerde technologie waarmee ze kunnen profiteren van Ricoh's nieuwste ontwikkelingen."

Ga voor meer informatie over de producten en services van Ricoh naar www.ricoh.nl

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company loopt Ricoh voorop in nieuwe manieren van werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur.

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2022 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl