Ricoh tekent samenwerking met Zebra voor serviceverlening op labelprinters
25.01.2021

Ricoh tekent samenwerking met Zebra voor serviceverlening op labelprinters

Ricoh Nederland, ’s Hertogenbosch, 25 januari 2021 – Ricoh heeft een overeenkomst getekend met Zebra Technologies. Dankzij deze samenwerking krijgen klanten één aanspreekpunt voor de serviceverlening op zowel (multifunctionele) printers als labelprinters.

Ricoh tekent samenwerking met Zebra  voor serviceverlening op labelprinters

Label printers

Ricoh maakt gebruik van haar uitgebreide servicenetwerk voor de serviceverlening op de Zebra-labelprinters. De samenwerking komt voornamelijk bedrijven in de logistiek-, retail- en gezondheidszorgsector ten goede.

Labelprinters zijn essentieel in de dagelijkse bedrijfsvoering. Barcode labels en RFID-tags identificeren producten en pakketten, waardoor ze over de hele wereld kunnen worden gevolgd. Dankzij de samenwerking met Zebra kunnen klanten bij één leverancier, Ricoh, terecht.

Efficiënter werken

Tim Scharn, Senior Product Marketeer Ricoh Nederland, zegt: "Deze aankondiging biedt onze klanten de mogelijkheid om de serviceverlening op al hun printers bij één leverancier onder te brengen. De samenwerking met Zebra Technologies bevestigt niet alleen onze positie als Digital Services Company, maar laat ook zien hoe wij klanten helpen efficiënter te werken.”

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl.

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl