Ricoh voor het derde jaar op rij opgenomen in de Dow Jones Sustainability Indices
28.10.2015

Ricoh voor het derde jaar op rij opgenomen in de Dow Jones Sustainability Indices

‘s-Hertogenbosch, 28 september 2015 - Ricoh is voor het derde jaar op rij opgenomen in de Dow Jones Sustainability Indices (DJSI). Het technologiebedrijf behaalde de beste score in de categorieën: “Innovation Management”, “Privacy Protection”, “Environmental Policy/Management System” en “Climate Strategy”.

De DJSI, samengesteld door Dow Jones en RobecoSAM Group, beoordeelt als eerste wereldwijde duurzaamheidsindex de duurzaamheid van organisaties op economische, ecologische en sociale aspecten. Het beoordelingsproces wordt gezien als één van de meest toonaangevende methoden vanwege het aantal vragen en de grondigheid van de vragen.

Dit jaar heeft de DJSI wereldwijd ongeveer 2500 organisaties beoordeeld, waarvan er slechts 317 zijn opgenomen in de DJSI World Index. Ricoh is erkend als een duurzame leider op het gebied van computers, randapparatuur en kantoorelektronica. Ricoh is in deze branche, van de 30 nominaties, als één van de zeven bedrijven geselecteerd. Bovendien is het bedrijf niet alleen opgenomen in de DJSI World Index, maar ook in de DJSI Asia/Pacific Index.

Voor meer informatie over Ricoh’s duurzaamheidsinitiatieven, zie http://www.ricoh.nl/over-ricoh/duurzaam-ondernemen/.

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl