Ricoh wint EDP-Awards op FESPA 2017
11.05.2017

Ricoh wint EDP-Awards op FESPA 2017

Ricoh wint EDP-Awards op FESPA 2017
Ricoh Pro C5200-serie

Ricoh Nederland, 12 mei 2017 – Ricoh heeft twee European Digital Press (EDP) Awards gewonnen. Deze werden 10 mei uitgereikt op FESPA in Hamburg. Ricoh heeft de prijzen gewonnen met de Ricoh Pro C5200-serie en de TotalFlow digital book printing software oplossing. Ze werden gekozen uit meer dan 150 inzendingen.

Ricoh wint EDP-Awards op FESPA 2017
TotalFlow-oplossing

Sander Sondaal, directeur produduction print, Ricoh Nederland: ‘’Beide Ricoh-oplossingen zijn ontwikkeld om de dagelijkse uitdagingen van onze klanten aan te pakken. Het is een eer dat de EDP Association ervan overtuigd is dat deze producten onderscheidend zijn in de markt en voldoen aan de veeleisende productieomgeving.’’
TotalFlow
Ricoh’s digital book printing software is een hardware onafhankelijke TotalFlow oplossing voor het organiseren, groeperen en efficiënt produceren van boeken. Het is ontwikkeld om het productieproces te vereenvoudigen en te automatiseren. Met de web-based interface kunnen opdrachttaken geautomatiseerd worden in batches op voor gedefinieerde criteria.
Ricoh Pro C5200-serie
De Ricoh kleuren losblad Pro C5200-serie helpt grafimediabedrijven en centrale repro’s bij het leveren van hoogkwalitatieve opdrachten in kleine oplages tegen lage kosten.
European Digital Press Association
De EDP Association streeft ernaar om technologische bedrijven te helpen de juiste oplossing voor hun applicaties te vinden. De gewonnen prijzen onderscheiden de beste ontwikkelingen in productiesystemen, softwareontwikkelingen, substraten, inkten, materialen en afwerkingssystemen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.ricoh.nl

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl