Ricoh wint twee BLI Awards met nieuwe generatie intelligente printers
21.01.2019

Ricoh wint twee BLI Awards met nieuwe generatie intelligente printers

’s-Hertogenbosch, 21 januari 2019 – Ricoh introduceert een nieuwe generatie van intelligente A3 kleuren multifunctionele printers (MFP’s). Deze nieuwe serie is de eerste reeks van Intelligent Devices om te voorzien in de voortdurend veranderende behoeften van de digitale werkplek. De nieuwe generatie intelligente printers, waarvan de Ricoh IM C4500 is getest, is al direct beloond met twee BLI Winter Pick Awards 2019. De Ricoh IM C 4500 is benoemd tot ‘Outstanding 45-ppm Colour Copier MFP’ en is met de Ricoh Intelligent Scanning Technology uitgeroepen tot ‘Outstanding Achievement in Innovation’.

Always Current Technology

De Intelligent Devices maken gebruik van Ricoh’s nieuwe Always Current Technology. Via dit platform kunnen gebruikers direct nieuwe applicaties, functies en upgrades downloaden en installeren, zodra deze op de markt komen. Klanten kunnen hierdoor direct gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten. Met het platform zijn digitale werkplekken aan te passen aan de actuele behoeften, terwijl tegelijkertijd de beveiligingsfuncties en software volledig up-to-date worden gehouden. Om de gebruikstijd te maximaliseren kunnen software-upgrades en support ook op afstand worden uitgevoerd.

Veranderende behoeften

Maurits Aalders, Director Marketing Ricoh Nederland: “Een belangrijk aspect van de digitale werkplek is informatie beveiligen en deze direct beschikbaar maken als dat nodig is. Bedrijven moeten zich tegenwoordig razendsnel aanpassen aan veranderingen en wij beseffen dat onze klanten hierdoor nieuwe behoeften hebben. Wij werken met ze samen aan een optimale digitale werkplek.”
De nieuwe serie bevat Ricoh Cloud Workflow Solutions. Hierdoor is het mogelijk om documenten direct beschikbaar te maken in de cloud, waardoor de klant altijd en overal kan werken. Daarnaast zijn de MFP’s voorzien van het nieuwe Smart Operation Panel. Op basis van de feedback van klanten is de toegankelijkheid en gebruikerservaring nog verder verbeterd. Daarnaast kan de nieuwe interface worden afgestemd op individuele werkplekken, workflows en behoeften.

BLI Award

De nieuwe Ricoh IM C4500 met de nieuwe Always Current Technology is direct erkend met twee BLI Winter Pick Awards 2019. BLI, ’s werelds grootste onafhankelijke tester van hard- en software in de printermarkt, heeft de keuze voor de winnende systemen gebaseerd op een grondige evaluatie van een uitgebreide reeks technische criteria. Deze intelligente multifunctionele A3 kleurenprinter is benoemd tot ‘Outstanding 45-ppm Colour Copier MFP’ en is met de Ricoh Intelligent Scanning Technology uitgeroepen tot ‘Outstanding Achievement in Innovation’.
“Ricoh zet zich in om digitale werkplekken meer mogelijkheden te geven en ontwikkelt de tools om dit te realiseren. Dit zijn twee redenen waarom ze het ‘goud’ mee naar huis namen tijdens onze Winter Pick Awards”, aldus David Sweetnam, Director of Research and Lab Services EMEA/Asia for Buyes Lab.
Ricoh enjoys double Buyers Lab Award win
Ga voor meer informatie naar www.ricoh.nl.

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl