Ricoh’s Communication Services bekroond met drie ISE 2016 Awards
29.04.2016

Ricoh’s Communication Services bekroond met drie ISE 2016 Awards

’s-Hertogenbosch, 29 april 2016 – Drie oplossingen uit Ricoh’s range van Communication Services zijn uitgeroepen tot categoriewinnaars van de ISE 2016 Awards:

Het gaat om:

Een team van experts van de ISE 2016 Awards bezocht de stands van de meer dan 1.100 exposanten tijdens ISE 2016, 's werelds grootste audiovisuele-vakbeurs die van 9-12 februari jl. in Amsterdam werd gehouden. Het team beoordeelde de gepresenteerde producten en koos in elke categorie een winnaar.

Ricoh presenteerde tijdens de ISE haar Connect & Collaborate-oplossingen, waarmee bedrijven effectief en efficiënt kunnen samenwerken. Zo werden onder andere een nieuwe generatie interactieve whiteboards, projectoren en videovergadersystemen getoond. 

Herman Keijsers, directeur IT- en Outsourcing Services bij Ricoh Nederland: "We zijn trots dat uit de duizenden gepresenteerde producten, drie oplossingen uit onze Communication Services in hun categorie tot winnaar zijn verkozen. Bij Ricoh werken we continu aan de ontwikkeling van geïntegreerde oplossingen die werken nieuwe stijl ondersteunen en die digitaal samenwerken stimuleren. Steeds meer professionals willen op elk moment toegang tot informatie en willen deze kunnen ordenen en delen, ongeacht waar ze zich bevinden. Onze geavanceerde oplossingen bieden die mogelijkheid." 

Het Ricoh P3500 Unified Communication System is een videovergaderoplossing die video, audio, tekst en interactieve media samenvoegt op een lichtgewicht apparaat in A4-formaat. Het apparaat kan eenvoudig worden gebruikt voor interactieve online vergaderingen, is erg gemakkelijk in te stellen en kan verschillende locaties met elkaar verbinden.

De P3500 werd eerder al bekroond met de prestigieuze iF Design Award. Deze prijs is uitgereikt door iF International Forum Design GmbH, sinds 1953 een wereldleider op het gebied van de bevordering van vormgeving voor industriële producten. 

Het Ricoh Huddle Space Meeting Room Concept is een oplossing waarbij efficiënt gebruik wordt gemaakt van een open ruimte in een kantoor, door er een 'locatie voor productieve samenwerking' van te maken. Met behulp van het Ricoh 21.5" Interactive Whiteboard, in combinatie met geluiddempende panelen en zitplaatsen voor 4 à 6 personen, is het een niet-reserveerbare vergaderruimte waar teams snel en gemakkelijk kunnen samenwerken.

Het Ricoh Wearable Video Conferencing Device Concept is een stap in de toekomst van draagbare technologieën voor zakelijke gebruikers. Het apparaat bestaat uit een display dat op het hoofd wordt gedragen (HMD), een voorwaarts gerichte camera en een batterij met touch-bediening. Wearable video conferencing heeft toepassingen in bijvoorbeeld gezondheidszorg, logistiek en omgevingen waar veiligheid een belangrijk aspect is. Ricoh voert momenteel 'proof of concept'-tests uit in de logistiek en offshore mijnbouw. 

Ga voor meer informatie over de Communication Services van Ricoh naar: http://www.ricoh.nl/diensten-en-oplossingen/communication-services/index.aspx

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl