Ricoh awarded highest gold rating in EcoVadis global supplier survey for fourth year running
28.11.2018

Ricoh’s duurzame beleid beloond met EcoVadis Goud

’s-Hertogenbosch, 28 november 2018 – EcoVadis heeft Ricoh voor de vierde keer op rij een ‘gouden’ waardering toegekend. Hiermee behoort Ricoh volgens de beoordeling van EcoVadis tot de beste vijf procent van alle bedrijven op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.
EcoVadis beoordeelt leveranciers verspreid over 110 landen en 150 sectoren aan de hand van 21 MVO-criteria, gebaseerd op normen voor duurzame ontwikkeling. Deze criteria zijn verdeeld over de vier thema’s milieu, arbeidsomstandigheden, eerlijk ondernemen en productieketens.
Ricoh awarded highest gold rating in EcoVadis global supplier survey for fourth year running

Niet alleen willen veel internationale bedrijven hun eigen duurzaamheidsprestaties verbeteren, ook worden de duurzaamheidsresultaten van leveranciers een steeds belangrijkere factor. De EcoVadis-beoordeling wordt daarom regelmatig opgevraagd voor de selectie van leveranciers, zowel door Ricoh als door haar klanten.

Ricoh streeft er continu naar om haar bijdrage aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG) te vergroten. Ricoh ziet deze gouden waardering dan ook als bewijs van haar inspanningen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company laat Ricoh je werkplek écht voor je werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Veilig, efficiënt en duurzaam!

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2023 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.134 miljard yen (ongeveer 16 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
LinkedIn: /RicohNetherlands
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl
Blog: WerkTrends.nl