homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructure

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Naar support
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

S&P Global benoemt Ricoh tot member Sustainability Yearbook 2023

‘s-Hertogenbosch, 10 februari 2023– Ricoh is benoemd tot member van het Sustainability Yearbook 2023, en scoorde een positie binnen de 5% van de duurzaamste ondernemingen in de sector. Het jaarboek is samengesteld door S&P Global, een toonaangevende organisatie op het gebied van bedrijfsanalyses.

S&P Global benoemt Ricoh tot member Sustainability Yearbook 2023

Drie focusgebieden
Elk jaar beoordeelt S&P Global de duurzaamheid van grootzakelijke ondernemingen in drie focusgebieden: Environment (milieu), Social (maatschappij) en Governance (economie). In elke sector worden organisaties die zich het meest inspannen voor duurzaamheid opgenomen in het Sustainability Yearbook. Dit jaar evalueerde S&P Global wereldwijd ongeveer 7.800 organisaties in 61 sectoren, waarvan 708 organisaties uiteindelijk zijn opgenomen in het jaarboek.

Vijfde jaar op rij
In de sector computers, randapparatuur en kantoorelektronica stond één organisatie in de top 1%. Ricoh en vijf andere organisaties bemachtigden een plek in de top 5%. Dit is het vijfde opeenvolgende jaar dat Ricoh voor haar duurzaamheidsresultaten is opgenomen in S&P Global’s Sustainability Yearbook.

Bijdragen aan ESG-doelen
Ricoh zet continu in op een duurzame, maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering. Zo heeft de organisatie de 17 ESG-doelen uitgewerkt in de bedrijfsstrategie. Ricoh draagt bij aan de Sustainable Development Goals door maatschappelijke kwesties op te lossen vanuit de bedrijfsvoering en bij te dragen aan een duurzame samenleving. Voor klanten van Ricoh betekent dit dat oplossingen en diensten bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de klant. Denk hierbij aan het reduceren van het energieverbruik en het gebruik van nieuwe grondstoffen, bijdragen aan circulariteit en een niet-aflatende focus op het welzijn van mensen binnen de supply chain.

“Duurzaamheidserkenningen lijken soms niet tastbaar, maar vormen steeds meer het fundament voor duurzame bedrijfsvoering’, zegt Nicolette Kraay, SDG Impact Lead bij Ricoh Nederland. “Deze erkenning is het resultaat van Ricoh’s intrinsieke motivatie om duurzaamheid als integraal onderdeel van de bedrijfsvoering te positioneren”.

*Vanaf 7 februari 2023

Meer informatie

|Over Ricoh|

Als Digital Services Company loopt Ricoh voorop in nieuwe manieren van werken. Al meer dan 85 jaar benutten we de kracht en kansen van technologie. We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur.

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is het bedrijf actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eind maart 2022 afliep, realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Voor meer informatie
Afdeling Communicatie, Ricoh Nederland: communicatie@ricoh.nl 

Volg ons!
Twitter: @RicohNL 
Facebook: /ricohnederland
YouTube: /ricohnl