Our Management
Our management

Ons managementteam

Maak kennis met het management van Ricoh Nederland.

Eugene Kersjes

Chief Executive Officer

Gedurende zijn loopbaan heeft Eugene een belangrijke bijdrage geleverd aan Ricoh. Van 1992 tot 2010 werkte hij in diverse managementfuncties bij Ricoh Nederland. Hij was directielid met verantwoordelijkheid voor de serviceorganisatie en de outsourcing divisie, toen hij in 2010 de Nederlandse Ricoh organisatie verliet.

Eugene werd Vice President van Ricoh’s EMEA Supply Chain. Vanaf 2019 rapporteerde hij aan het hoofdkantoor in Japan. Eugene was verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van een wereldwijd Supply Chain-model binnen de Ricoh Family Group. Sinds november 2022 is Eugene CEO van Ricoh Nederland.

Eugene Kersjes

William Mimpen

Service Director

William Mimpen is sinds november 2018 Service Director bij Ricoh en is in deze rol eindverantwoordelijk voor de Operatie binnen Ricoh Nederland. Naast Project Management en Service Delivery Management behelst dit de Field Service organisatie, Supply chain organisatie en de ondersteunende Backoffice afdelingen.

William heeft meer dan 25 jaar ervaring in verschillende management functies binnen Service en Supply Chain bij Ricoh Nederland.

William Mimpen

Valérie Bohnenn

Director Human Resources

Valérie Bohnenn is per 1 januari 2022 Director Human Resources. Ze is HR-verantwoordelijk voor alle Ricoh entiteiten in Nederland, waaronder Ricoh Nederland, Ricoh Europe Supply Chain Management, Ricoh Europe Nederland en Ricoh International BV. Ze is lid van de board van Ricoh Nederland.

Valérie heeft ruime ervaring binnen HR, waarbij de focus lag op transformatie en veranderprocessen.

Valérie Bohnenn

Jeroen Drummen

Sales Director Global en Major Accounts

Jeroen Drummen is als Sales Director binnen de Board verantwoordelijk voor alle Global en Major Accounts.

Jeroen heeft al ruim 20 jaar ervaring in diverse commerciële rollen, waarvan 15 jaar in diverse salesfuncties bij Ricoh Nederland.

Jeroen Drummen

Vincent Lagerweij

Sales Director MKB

Vincent Lagerweij is sinds 5 september 2022 onze Sales Director MKB. Hij is tevens lid van de Board van Ricoh Nederland. In zijn rol is Vincent verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en groei in de MKB-markt in samenwerking met alle partners.

Vincent heeft ruime ervaring in commercieel management-, business development- en business transformatie rollen bij toonaangevende bedrijven in de retail-, telecom- en energiebranche.

Vincent Lagerweij

Global board

Ontdek wie er deel uitmaakt van de Global Ricoh Board - Board of Directors, Audit and Supervisory Board en Corporate Vice Presidents.