Ricoh maakt gebruik van tools voor gegevensverzameling, zoals cookies, om uw ervaring met het gebruik van deze site te verbeteren. Informatie over het wijzigen van deze instellingen en over cookies vindt u hier.

Algemene Voorwaarden

Download, bekijk en print uw Ricoh algemene voorwaarden, online op elk moment

Welkom bij Ricoh’s algemene voorwaarden pagina. Hier vindt u de meest recente algemene voorwaarden die van toepassing zijn op uw Ricoh-overeenkomst of u kunt door het selecteren van het versienummer de algemene voorwaarden inzien die op dat moment van toepassing waren.

Algemene voorwaarden Ricoh Nederland B.V.

Klik hier voor de meest recente eindgebruikersvoorwaarden die van toepassing zijn op uw Ricoh-overeenkomst.