Ricoh maakt gebruik van tools voor gegevensverzameling, zoals cookies, om uw ervaring met het gebruik van deze site te verbeteren. Informatie over het wijzigen van deze instellingen en over cookies vindt u hier.

Pro TF6250-serie

• Pro TF6250 Series UV Flatbed Printer
  • Pro TF6250 Series UV Flatbed Printer

De Ricoh Pro TF6250-serie biedt kwaliteit, productiviteit en veelzijdigheid aan de grafische sector. Met snelheden tot 116 m2/h print de veelzijdige UV-flatbedprinter van Ricoh direct op materialen tot een dikte van 110 mm.

Drivers & Firmware

VerbruiksartikelenPro TF6250-serie