Ricoh en Infotec lanceren het Ricoh Pro C900 hoogvolume kleurensysteem in Paleis Het Loo

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh en Infotec lanceren het Ricoh Pro C900 hoogvolume kleurensysteem in Paleis Het Loo

Woerden, 22 augustus 2008. Ricoh -al jaren wereldwijd marktleider op het vlak van documentsystemen voor de kantooromgeving- heeft zich voorgenomen om samen met Production Printing specialist Infotec binnen enkele jaren ook marktleider te worden in het hoogvolume segment. Beide partners hebben al enorm veel geïnvesteerd in nieuwe technologie voor perfecte systemen (hard- en software) en services (adviezen, implementaties, technische support).

De belangrijkste exponent van deze  inspanningen is het full-colour systeem Ricoh Pro C900. Dit nieuwe royale  printsysteem voldoet in alle opzichten aan de hoogste eisen die de grafische  sector terecht stelt ten aanzien van onder meer snelheid (90 kleurenprints per  minuut), papierformaten, -soorten en –gewichten, register- en afdrukkwaliteit,  duurzaamheid en bedrijfszekerheid. De uitgekiende software-ondersteuning en de  vrijwel onbeperkte mogelijkheden voor geïntegreerde nabewerking tillen de Ricoh  Pro C900 op het hoogste niveau van productiviteit.


De Ricoh Pro C900 was al te zien tijdens de  Drupa, maar zal op 8 oktober wereldwijd gelanceerd worden. Voor Nederland zal  dit evenement onder de naam “Couleur Royal” plaatsvinden in Paleis Het Loo in  Apeldoorn. Alles zal in het teken staan van de kleur Oranje, de “Couleur Royal”.  Bij die gelegenheid wordt getoond hoe goed, snel, constant en betrouwbaar de  nieuwe Ricoh Pro C900 de “Couleur Royal” produceert, evenals al die andere  miljoenen kleuren. Jack van Gelder praat over zijn oranjegevoel en Ricoh en  Infotec informeren hun gasten over de  mogelijkheden die dit opzienbarende nieuwe kleurensysteem hun organisatiesbiedt. Bovendien kunnen de bezoekers deelnemen  aan een rondleiding door Paleis Het Loo.

Inschrijven voor “Couleur Royal”kan vanaf 1 september via de website www.couleurroyal.nl. Daar is ook  meer informatie te vinden over het programma op 8 oktober in Paleis Het  Loo. Meer informatie over de Ricoh Pro C900 kunt u lezen in de brochure (pdf, EN).

Naar begin