Ricoh stelt Patrick Roelandt aan als nieuwe Director Business Solutions

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh stelt Patrick Roelandt aan als nieuwe Director Business Solutions

’s-Hertogenbosch, 9 december 2008 – Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van documentenstromen binnen organisaties, heeft Patrick Roelandt aangesteld als Director Business Solutions. Roelandt was voorheen binnen de Ricoh organisatie verantwoordelijk voor de professional services activiteiten. Vanaf heden stuurt hij stuurt hij tevens alle document solutions activiteiten aan.

De nieuwe Director Businesss Solutions zal de taak op zich nemen om een optimale organisatie in te richten ter ondersteuning van Ricoh’s sales- en  serviceorganisatie. Roelandt zal zich ook richten op het vergroten van het marktaandeel in documentoplossingen en het verbreden van de naamsbekendheid. Ricoh richt zich in Nederland zowel op multinationale bedrijven als van organisaties in het midden- en kleinbedrijf en overheden. Roelandt zal verantwoordelijk zijn voor het succesvol opleveren van projecten bij klanten in deze marktsegmenten.
 
Peter Sprenger, directeur strategie bij Ricoh in een toelichting: "Patrick Roelandt brengt meer dan 15 jaar ICT ervaring mee opgedaan in zowel beheer-, infrastructuur-, software-ontwikkel- als consultancy omgevingen. Patricks ervaring zit vooral in het bouwen van nieuwe teams en het slaan van de brug tussen sales en delivery, door middel van succesvolle grote markt modellen.“

Naar begin