Ricoh hoofdsponsor Indoor Brabant

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh hoofdsponsor Indoor Brabant

Nederlandse dressuurtop op weg naar wereldbekerfinale Las Vegas

’s-Hertogenbosch, 17 maart 2009 - Ricoh is voor het 27e jaar hoofdsponsor van Indoor Brabant. Nederlands grootste hippische indoor-evenement vindt plaats van 19 tot en met 22 maart in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.
 
Als laatste stop voor de wereldbekerfinale dressuur die half april in Las Vegas wordt gehouden, belooft Indoor Brabant een topstuk van de eerste orde te worden. Drievoudig Olympisch kampioene Anky van Grunsven zal daar samen met provinciegenote Imke Schellekens-Bartels en de Drentse ontdekking van het seizoen Adelinde Cornelissen, voor eigen publiek de strijd aan gaan met de Duitse Isabell Werth.
 
Ricoh draagt de sport, en de paardensport in het bijzonder, een warm hart toe. “De binding met de regio en de liefde voor de paardensport blijft onverminderd groot. Wij omarmen dan ook graag onze rol als hoofdsponsor van Indoor Brabant”, verwoordt Peter Sprenger, Directeur Strategie van Ricoh Nederland.
 
Ricoh is een van de actiefste bedrijven in de wereld op het gebied van sportsponsoring. Internationaal is Ricoh titelsponsor van de Ricoh Women’s British Open (golf) en actief in het internationale skiën. In Nederland is het bedrijf Official Supplier van NOC*NSF en als hoofdsponsor van Indoor Brabant.
 
Op de website www.indoorbrabant.nl kan het vierdaagse toernooi live worden gevolgd. Zowel rechtstreekse reportages van de wedstrijden in dressuur en springen, als interviews en dagjournaals, met een samenvatting van de hoogtepunten, komen aan bod. Indoor Brabant TV online wordt mede mogelijk gemaakt door Ricoh. Daarbij worden de camera’s niet alleen op dressuur, maar ook op het springen en de overige programmaonderdelen gericht.

Naar begin