Ricoh en Objectif Lune kondigen samenwerkingsovereenkomst aan

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh en Objectif Lune kondigen samenwerkingsovereenkomst aan

Klanten krijgen met Ricoh’s Production Printing solutions eenvoudig toegang tot PlanetPress Suite en PrintShop Mail

Londen, 11 mei 2009 – Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van IT & Document Solutions, kondigt de samenwerking aan met Objectif Lune, leverancier van oplossingen voor variabele data printing en workflow optimalisatie. Onderdeel van dit nieuwe partnership is, dat PlanetPress Suite en PrintShop Mail toegevoegd worden aan het Ricoh production printing productportfolio. Hierdoor krijgen klanten eenvoudig toegang tot applicaties die het mogelijk maken om eenvoudig transactionele documenten te creëren en die te voorzien van gepersonaliseerde promotionele informatie.

Ricoh maakt gebruik van PlanetPress Suite in haar eigen organisaties en heeft de voordelen van dit product zelf ervaren. Daarom ziet het bedrijf veel toegevoegde waarde in het aanbieden van dit product aan haar eigen klanten. Deze toonaangevende oplossing maakt deel uit van Ricohs volledige production printing portfolio en is voor klanten vanuit heel EMEA beschikbaar via het Europese verkoopkanaal.

“Dankzij de nieuwe samenwerking met Ricoh kunnen nog meer klanten gebruik maken van haar brede productportfolio. Net als wij, legt Ricoh de nadruk op het verhogen van de efficiëntie van documenten productie, en we zijn er trots op dat onze producten de hard- en softwareoplossingen van Ricoh compleet maken”, zegt Colin Casey, Director of Business Development EMEA at Objectif Lune.

Simon Tapley, Manager of Production Printing Solutions bij Ricoh Europe: “Het partnernetwerk van Ricoh maakt het voor klanten mogelijk om gebruik te maken van flexibele productie printing systemen, die aansluiten bij hun behoeften. Dit houdt tevens in dat klanten die zich bezig houden met print, ontwerp, of het archiveren en distribueren van hun eigen workflow productie, één aanspreekpunt hebben, wat een ideale situatie is voor bedrijven.”

Naar begin