Nieuws

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh voor 30e keer sponsor van Indoor Brabant

’s-Hertogenbosch, 17 april 2012- Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van IT- en documentmanagement, is voor het 30e jaar als sponsor bij het internationale paardensportevenement Indoor Brabant betrokken. De 45e editie van het evenement vindt dit jaar van 19 tot en met 22 april plaats in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Een uiterst sterk deelnemersveld met ruiters uit de hele wereld zal hun opwachting maken. Hoogtepunten in het programma zijn de Finale FEI World Cup Dressage en de Finale FEI World Cup Jumping.

Ricoh is al 30 jaar enthousiast een van de hoofdsponsoren van Indoor Brabant. Carol Dona, President & CEO van Ricoh Nederland zegt: “Met de sponsoring van Indoor Brabant komt onze waardering voor dit prachtige sportevenement en onze nauwe betrokkenheid bij de regio tot uiting. Ieder jaar kijken wij weer uit naar deze vier dagen vol sportprestaties op topniveau, die paardenkenners en sportliefhebbers vanuit de hele wereld samenbrengt. Voor ons biedt het evenement een prachtige ambiance om onze relaties te ontvangen en het merk Ricoh te activeren.”

Carol Dona: “We hebben Indoor Brabant als evenement zien groeien. Het is dan ook mooi dat in het jaar waarin we onze 30e samenwerking vieren, er maar liefst 2 World Cup Finales op het programma staan.”

Ricoh is wereldwijd erg actief in sportsponsoring. Internationaal is het bedrijf sponsor van de ATP World Tour Tennis en een aantal hoogwaardige golfevenementen waaronder de Women’s British Open. In Nederland is Ricoh onder andere official supplier van NOC*NSF en partner van Golf Team Holland. Omdat creativiteit, vernieuwingsdrang, teamspirit en ambities tot de kernwaarden van Ricoh behoren, steunt Ricoh de top- en breedtesport actief. www.ricoh.nl

Naar begin