homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructure

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Naar support
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Data Cleansing Services

Bedrijfsinformatie is ontzettend belangrijk. Als er vertrouwelijke gegevens worden gelekt, bestaat er een wezenlijk risico op hoge kosten en reputatieschade. Daarom is informatiebeveiliging voor veel bedrijven van groot belang. Toch steken veel bedrijven de kop in het zand als het gaat om risico's voor de veiligheid van informatie doordat er gegevens achterblijven op printapparatuur.

Door nieuwe technologie, zoals documentservers en scan-to-mailfuncties, staat er steeds meer persoonlijke en vertrouwelijke informatie op printers en multifunctionele printers. Dat vormt een behoorlijk risico als deze printers worden afgeschreven.

Met de veilige service van Ricoh weet u zeker dat achtergebleven informatie op printers waarvoor het contract verlopen is onherroepelijk wordt vernietigd. Alle gegevens, zowel fysiek als digitaal, worden verwijderd en ieder risico wordt weggenomen. Iedere stap van het proces wordt gedocumenteerd, zodat u bij audits kunt bewijzen dat u de data veilig heeft vernietigd.

De voordelen

Data Cleansing Services van Ricoh vormen een volledige oplossing voor het verwijderen van gegevens van printers en multifunctionele apparaten die uit de printomgeving verwijderd worden.

Met onze Data Cleansing Services mag u rekenen op:

  • Services waarbij alle gegevens op alle opslaglocaties van een apparaat worden verwijderd: van de harde schijf tot aan de drum
  • Naar keuze een gecertificeerde benadering, volledig geschikt voor audits, waarbij iedere stap van het proces wordt gedocumenteerd, of een basale, maar effectieve, verwijdering van achtergebleven gegevens
  • Kant-en-klare services die u zo in het managementbeleid van uw apparaten kunt opnemen
  • De zekerheid dat u dit risico, dat maar al te vaak over het hoofd wordt gezien, volledig heeft weggenomen