Onze aanpak
Over Ricoh

Samen voor resultaat

Versnel je digitale transformatie

Onze aanpak

Bij Ricoh helpen we organisaties met nieuwe manieren van werken. Dat betekent advies en strategische ondersteuning op maat. Bijvoorbeeld rondom de inrichting van een flexibele werkplek, die je snel kunt aanpassen aan veranderende omstandigheden. Wat je ambities ook zijn: onze experts helpen je graag.

Anticiperen op veranderende behoeften
Je kunt bij ons terecht voor een scala aan oplossingen en services, afgestemd op de specifieke wensen in jouw organisatie. En omdat de behoeften regelmatig kunnen veranderen, breiden we ons portfolio continu uit met de nieuwste digital services.

Samen maken we je ambities waar

Wat zijn jouw ambities? Onze experts werken samen met jou een effectieve strategie uit om jouw doelstelling te bereiken. Naast de implementatie helpen we je ook met de adaptatie door medewerkers. We monitoren onder meer de reacties op nieuwe processen en workflows. Met deze inzichten voeren we waar nodig aanpassingen door. Zo kun je blijven voldoen aan de (veranderende) behoeften van medewerkers.

Oplossingen voor iedere sector

Kleinbedrijf

Oplossingen die met je meegroeien

Effciënter werken, met meer plezier en productiviteit. Omdat je papier digitaliseert en handmatige handelingen automatiseert. Bij Ricoh kun je terecht voor schaalbare oplossingen die met je meegroeien. Zodat je slimmer werkt en een flexibele werkomgeving mogelijk maakt. Nu én in de toekomst. 
.
areo
Naadloze integratie
Kies je voor Ricoh? Dan kun je erop rekenen dat elke oplossing en dienst naadloos integreert met je bestaande systemen. Stroomlijn je documentprocessen bijvoorbeeld met een gebruiksvriendelijk documentmanagementsysteem. Of maak de stap naar de cloud en zorg dat je altijd en overal de beschikking hebt tot de juiste informatie. 
 
Van implementatie tot training en support. Onze experts staan je graag terzijde. Voor maximaal resultaat en een optimale ROI.
Lees meer

Middenbedrijf

Werk slimmer, houd focus op je kerndoelstellingen

Als organisatie sta je voor de uitdaging om snel te anticiperen op veranderingen. Tegelijk wil je klanten optimale service en kwaliteit bieden, medewerkers betrokken houden én de bedrijfsvoering doorlopend verbeteren voor groei op de lange termijn. Ricoh biedt je de oplossingen en services waarmee je de werkomgeving optimaal inricht en efficiënter werkt. Zodat jouw organisatie focus houdt op de doelstellingen, kerntaken en service naar klanten.
.
areo
Realiseer je groeiambities
Onze experts verdiepen zich in je uitdaging en brengen de kansen in kaart. Hoe kan het slimmer, efficiënter en eenvoudiger? Van het implementeren van geautomatiseerde workflows tot de inrichting van een flexibele werkomgeving. Bij Ricoh adviseren we je over de best passende oplossing.
Lees meer

Grootbedrijf

Maak ruimte voor innovatie

In deze competitieve markt ben je als organisatie genoodzaakt om anders, flexibeler, efficiënter en innovatiever te opereren. Dit vraagt onder meer om digitale transformatie en een slim ingerichte werkomgeving. Ricoh ondersteunt je met innovatieve oplossingen, jarenlange (technische) expertise en kwalitatieve service op maat.
.
areo
Meebewegen met veranderingen
Met onze digital services en innovatieve technologieën beweeg je soepel mee  met veranderende markten en versnel je de omzetgroei. We vereenvoudigen zo gewenst het IT-landschap, zodat je grip houdt en de kosten verlaagt. We bieden advies en ontwikkelen werkplekoplossingen op maat, waarmee je ambities waarmaakt en zo gewenst ook de ESG-prestaties (Environmental, Social en Governance) verbetert.
 
Of het nu gaat om de inrichting van een veilige werkomgeving, het faciliteren van samenwerken op afstand, het digitaliseren van informatie of het optimaliseren van de klantervaring: wij bieden je organisatie internationale expertise én lokale service voor een toekomstbestendige werkomgeving.
Lees meer

Publieke sector

Succesvol digitaal transformeren

Nieuwe technologieën bieden organisaties in de publieke sector belangrijke kansen. Denk aan innovatieve lesconcepten voor onderwijsinstellingen. Of aan gebruiksvriendelijke systemen en automatische workflows die de administratieve last voor zorginstellingen en overheden verlagen. Ricoh ondersteunt je organisatie met de digitale transformatie.
.
areo
Van hybride werken tot ESG-ambities waarmaken
Of je nu de klantbeleving wilt verbeteren, hybride werken wilt faciliteren, de service en kwaliteit hoog wilt houden óf de ESG-doelen (Environmental, Social en Governance) naar een hoger niveau wilt tillen: bij Ricoh bieden we alle oplossingen en diensten om je ambities waar te maken.
 
Onze digital services en oplossingen zijn speciaal ontworpen om de klantbeleving te optimaliseren en tegelijkertijd de productiviteit en tevredenheid van medewerkers te vergroten. Zo maak je het verschil en blink je uit in optimale dienstverlening richting studenten, patiënten/cliënten of burgers.
Neem contact op

Verlaag de CO2-footprint van je organisatie

Verlaag de ecologische footprint van je informatieprocessen samen met Ricoh. We ondersteunen de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en grijpen continu kansen om bij te dragen aan een duurzamere samenleving, wereld en economie.

Contact

Onze experts staan voor je klaar

Benieuwd wat Ricoh voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op