data, analytics and AI

Verbeter de klant- en medewerkersbeleving op basis van data

Data, Analytics & Artificial Intelligence

Als organisatie genereer je dagelijks een schat aan data. Hoe verzamel, ontsluit en benut je deze data op zo'n manier dat je organisatie hiervan maximaal profiteert? De Data, Analytics en Artificial Intelligence Services van Ricoh stellen je in staat om te kapitaliseren op data. Zodat je waardevolle inzichten opdoet, bedrijfsprocessen optimaliseert, de klant- en medewerkerservaring een impuls geeft en kansen ontdekt voor nieuwe verdienmodellen.

Oplossingen en services

Analytics & Machine Learning

areo
Je wilt datasets verzamelen uit verschillende systemen, maar dit zelf (handmatig) doen is tijdrovend, complex en veelal foutgevoelig. Bij Ricoh bieden we diensten en gebruiksvriendelijke oplossingen op basis van Machine Learning en Analytics, waarmee je datasets genereert in een handomdraai. 
 
Onze consultants staan voor je klaar
Je kunt bij ons terecht voor uitgebreid advies en oplossingen waarmee je meer uit je data, processen en mensen haalt. Onze consultants adviseren je bijvoorbeeld over de kritieke datapunten in je organisatie. We ondersteunen je ook graag met nieuwe strategieën en Analytics- en Machine Learning-toepassingen waarmee je complexe data omzet in concrete inzichten, zodat je weloverwogen beslissingen neemt.
Neem contact op

Dashboards & Reporting

areo

Anticipeer snel op accurate, realtime data

Hoe presteert je organisatie op dit moment? Wat gaat goed, wat kan beter? Krijg realtime en accuraat inzicht en anticipeer op actuele data, met de Dashboards & Reporting-oplossingen van Ricoh. 
 
Overzichtelijke dashboards, eenvoudige datavisualisatie
Met onze schaalbare en intuïtieve oplossingen beheer je data, gebruikers en processen eenvoudig, soepel en efficiënt. In overzichtelijke dashboards kun je data filteren. Zoom op detailniveau in op specifieke processen of gebeurtenissen, doe waardevolle inzichten op en stuur zo tijdig bij. Ook is het mogelijk om eenvoudig widgets aan te maken, de data te visualiseren én rapportages te genereren en in een handomdraai te delen.
Neem contact op

Enterprise Data Management & Integration

areo

Elimineer datasilo's, waarborg de governance

Data adequaat verzamelen, ontsluiten en benutten? Je kunt bij ons terecht voor Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM), Service Management en Human Recourse (HR)-systemen. Hierbij maken we alle informatie-, communicatie- en documentstromen inzichtelijk, zodat je datasilo's voorkomt en de governance waarborgt.
Neem contact op

Contact

Onze experts staan voor je klaar

Benieuwd wat Ricoh voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op