homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructure

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Naar support
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview
Hybride Werken

Hybride Werken

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom hybride werken.
Doe inspiratie op
Enteprise - Workplace Transformation
Cybersecurity & Cloud

Cybersecurity & Cloud

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom veilig werken en werken in de cloud.
Doe inspiratie op
Security and Cloud
Slim Werken

Slim Werken

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom het optimaliseren van je bedrijfsprocessen.
Doe inspiratie op
Lets find your digital path to growth
Professioneel Printen

Professioneel Printen

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom nieuwe groeimogelijkheden in digitaal printen.
Doe inspiratie op
Security and Cloud
Klantcases

Klantcases

Praktijkverhalen rondom hybride werken, slim werken, veilig werken, werken in de cloud en (professioneel) printen.
Doe inspiratie op
Case study - Mobile

Kernwaarden, visie en missie

Klanten staan bij ons centraal. Door goed naar hen te luisteren en mee te bewegen met veranderingen, kunnen we de juiste innovatieve producten en oplossingen bieden die echt waarde toevoegen.

Onze managementfilosofie

Onze oprichter, Kiyoshi Ichimura, formuleerde in 1946 onze 'Founding Principles': Love your neighbour; Love your country; Love your work. Deze filosofie vormt nog steeds de kern van de manier waarop we werken. Zijn filosofie inspireert ons om steeds te verbeteren en bij te dragen aan een betere wereld voor onze stakeholders en de wereld om ons heen.

Onze managementfilosofie stuurt ons in onze duurzaamheidsaanpak en in de verantwoordelijkheid die we nemen voor toekomstige generaties.

De Ricoh Way

De Ricoh Way bestaat uit onze wereldwijde bedrijfsfilosofie en vormt onze identiteit. In een snel veranderde wereld vinden wij het belangrijk om onze waarden duidelijk richting geven. Met onze waarden als uitgangspunt maken we beslissingen en helpen we onze klanten met complexe problemen en uitdagingen.


.

Klanten staan centraal

Als onderdeel van een wereldwijde organisatie, vragen we onze mensen om aandacht te hebben voor mensen, ons bedrijf, de maatschappij en het milieu. Het behalen van onze doelen, innovatie, samenwerking, het centraal stellen van klanten en ethiek en integriteit zijn voor ons belangrijke waarden. 

In onze cultuur staat de klant op nummer één en streven we altijd naar de beste klantervaring.

Aandacht voor topprestaties

Ricoh wil oplossingen en producten leveren waarmee het leven van onze klanten mooier en beter wordt. Daarnaast willen we aan onze verantwoordelijkheid voor een duurzame maatschappij voldoen. We blijven werken aan nieuwe, innovatieve oplossingen waarmee we onze klanten waarde en inspiratie bieden.

Met de Ricoh Way Award geven we erkenning en waardering aan werknemers die topprestaties leveren op het gebied van service, innovatie en de Ricoh Way uitdragen. Dit doen we lokaal en wereldwijd. 

Aandacht voor onze planeet

Oog hebben voor de wereld om ons heen zit sinds onze oprichting in ons dna. Duurzaamheid is dan ook door ons hele bedrijf verweven; van productie en distributie tot recycling. De aandacht voor onze planeet komt terug in alles wat we doen.