Communication & Collaboration Services
digital collaboration

Werk altijd en overal efficiënt samen

Communication & Collaboration Services

Het succes van hybride werken valt of staat met de juiste tools om effectief te communiceren en soepel samen te werken. Bij Ricoh kun je terecht voor geavanceerde oplossingen om plezierig tijd- en plaatsonafhankelijk (samen) te werken. Thuis, onderweg én op kantoor.
 
Altijd in verbinding
Onze experts ontwikkelen en implementeren oplossingen waarmee je medewerkers altijd en overal met elkaar in verbinding staan en optimaal kunnen (samen)werken. Van videovergadermiddelen en oplossingen om online documenten te delen tot een uniforme inrichting van je vergaderruimtes op kantoor.

Oplossingen en services

Meeting Room Solutions

areo

Hybride werken vanaf kantoor

Hoe zorg je dat medewerkers soepel, efficiënt en plezierig hybride (samen)werken en vergaderen? Dit vraagt onder meer om een perfecte technische inrichting van de (vergader)ruimtes op kantoor. Ricoh richt ze uniform in, met gebruiksvriendelijke apparatuur en technologie. Zodat medewerkers overal vlot aan de slag kunnen. En iedereen in elke ruimte altijd goed te zien én te verstaan is.
 
Inventarisatie en ontwerp op maat
Na een inventarisatie van de ruimtes in jouw organisatie maken we graag een ontwerp op maat voor de herinrichting ervan. Zodat je hybride werken vanuit kantoor maximaal faciliteert.
 
De voordelen
  • Ontwerp op maat, afgestemd op het gebruik en de soort ruimte. 
  • Professionele oplossingen die voor iedereen eenvoudig in het gebruik zijn.
  • Uniforme inrichting, apparatuur en software vergroten het gebruiksgemak.
  • Maak interactieve vergaderingen mogelijk met Ricoh Collaboration Boards.
  • Verbeter de communicatie tussen teams, klanten en leveranciers.
Ontdek meer

Digital Signage

areo

Houd medewerkers en bezoekers altijd goed geïnformeerd

Medewerkers, klanten en bezoekers altijd een welkom gevoel geven en goed geïnformeerd houden, óók als je op afstand werkt? Met Digital Signage van Ricoh creëer, beheer en publiceer je flexibel content, nieuws en (reclame)boodschappen op hoogwaardige schermen in je organisatie of winkel. Zo verrijk je de medewerkers-, klant- en bezoekerservaring. Ook op afstand.
 
Van concept tot implementatie
Bij Ricoh ondersteunen we je met conceptontwikkeling, technische implementatie en optimalisatie van je digital signage-oplossingen.
 
De voordelen
  • Maak een onvergetelijke indruk: verwelkom gasten, klanten en medewerkers met heldere schermen en een welkomstboodschap. Op kantoor, in je winkel of organisatie.
  • Breng belangrijke aankondigingen en nieuws onder de aandacht - zo gewenst op meerdere locaties tegelijk.
  • Pas content flexibel aan, bijvoorbeeld op nieuwe of lopende campagnes.
Ontdek meer

Video Conferencing & Collaboration Solutions

areo

Efficiënt videovergaderen en online samenwerken

Soepel videovergaderen met collega's, klanten en leveranciers. Met de videovergaderoplossingen van Ricoh kun je rekenen op haarscherp beeld en optimale geluidskwaliteit, zodat het net is alsof je bij elkaar aan tafel zit. 
 
Veilig en interoperabel met toonaangevende videovergaderplatforms
Met onze dienstverlening ben je altijd zeker van optimale beveiliging. Daarbij zijn onze oplossingen interoperabel met toonaangende videovergaderplatforms, waaronder MS Teams en Zoom.
 
De voordelen
  • Compatible met o.a. MS Teams, Zoom, Cisco WebEx en Pexip.
  • Optimaliseer je meetings nog verder: kies uit onze meetingroom-bundels.
Ontdek meer

Ricoh Financing Services

Houd grip op je uitgaven en budgetteer eenvoudiger dankzij onze financieringsopties. Zo spreid je de betalingen van je aankoop en ontvang je maandelijks of per kwartaal een voorspelbare factuur.

Contact

Onze experts staan voor je klaar

Benieuwd wat Ricoh voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op

Ricoh Business Services

Ontdek onze diensten en oplossingen voor een toekomstbestendige werkomgeving.

Onze oplossingen
Business service

Business Process Management

Houd je medewerkers betrokken en productief. Ook op afstand. Dankzij slim ingerichte processen, zonder tijdrovend handmatig werk.

Lees meer

Cybersecurity

Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met optimale cybersecurity.

Lees meer

Cloud & IT-infrastructuur

Moderniseer en flexibiliseer je IT-infrastructuur, zodat medewerkers altijd en overal soepel werken. Ricoh ondersteunt je met slimme cloudoplossingen, proactief beheer én roadmaps.

Lees meer

Digital Workspace

Richt een toekomstbestendige werkomgeving in, samen met Ricoh. Zodat teams en medewerkers effectief samenwerken en méér uit hun dag halen, waar ze ook werken.

Lees meer

Digital Experience

Vergroot de beleving en betrokkenheid van klanten. Ontdek onze oplossingen en diensten waarmee je klantverwachtingen overtreft.

Lees meer