Managed Cybersecurity Services
cybersecurity

Minimaliseer de kans op cyberaanvallen

Managed Cybersecurity Services

Je organisatie veilig houden en beschermen tegen cyberaanvallen, datalekken en andere security-incidenten is een continu proces. Maar de aanpak van cybercriminelen continu. Hoe pak je dit aan? Met de Managed Cybersecurity Services van Ricoh nemen experts dit uit handen. Zo ben je altijd zeker van optimale cybersecurity, zonder omkijken.

Cybersecurity 24/7 gemonitord
Onze ervaren cybersecurity-experts monitoren en beheren je netwerk, IT-omgeving en devices doorlopend. Hierbij maken we onder meer gebruik van geavanceerde tools en best practices. Jij kunt rekenen op een kostenefficiënte aanpak en 24/7 cybersecurity. 

Oplossingen en services

Security Information and Event Management (SIEM)

areo

Anticipeer snel en adequaat op cyberdreigingen

Een poging om in te breken op je bedrijfsnetwerk. Ongebruikelijke inlogpogingen op je systemen. Of ander verdacht gedrag dat wijst op een cyberdreiging. Met Security Information and Event Management (SIEM) door Ricoh heb je potentiële cyberincidenten vroegtijdig in het vizier - en ga je deze tegen voordat ze je organisatie schaden. 
 
Tijdige notificaties, snelle responstijd
Onze SIEM-voorziening monitort je complete IT-omgeving, identificeert, classificeert en verifieert potentiële cybersecurity-incidenten én waarschuwt je hier tijdig voor. SIEM genereert hierbij automatische IT-support tickets in geval van een dreiging en zet direct de nodige acties uit. Zodat je direct op de hoogte bent en de responstijd drastisch verbetert.
 
Compatible met tal van aanbieders en platforms
SIEM maakt gebruik van live data feeds van collectors, syslog services en APIs. En is compatible met een groot aantal platforms en aanbieders, waaronder Cisco, Palo Alto, Trend, Forcepoint en ServiceNow. 
 
Onze SIEM-service
 • 24/7 respons op omvangrijke incidenten
 • toegang tot internetportals, dashboards en hoge beschikbaarheid van opslag
 • identificatie en classificatie van incidenten
 • IMAC-aanpak/strategie voor devices (Install, Move, Add Change)
 • razendsnelle notificaties: max. 15 minuten bij kritische events, max 1 uur bij minder urgente events.
 • reductie van het aantal valse positieve meldingen dankzij 'User Behaviour Analytics'.
 • Periodieke evaluatie en zo nodig aanscherping van SIEM op de actuele omstandigheden.
Neem contact op

Firewall and Secure Access Service Edge (SASE)

areo

Effectief beheer van je firewalls

Veel organisaties beschikken over firewalls van uiteenlopende leveranciers. Deze effectief beheren kan een uitdaging zijn. Zeker als je internationaal opereert. Ricoh neemt je dit graag uit handen.
 
Alles in één cloud
Firewall and Secure Access Service Edge (SASE) is een toonaangevende en bewezen methode voor het beveiligen van organisaties die overwegend opereren vanuit de cloud. Het uitgangspunt van SASE is dat alle netwerkbeveiligingsservices samenkomen in één centrale cloudarchitectuuroplossing die voor alle gebruikers geldt, waar zij ook werken.
 
Doorlopende beveiliging
Met je keuze voor onze Firewall- en SASE-service zorg je ervoor dat je firewallomgeving altijd perfect functioneert. Een team van ervaren engineers staat 24/7 voor je klaar. Zij zorgen voor optimale security, zodat het inbraakrisico op de interne en externe perimeterbeveiliging tot een minimum wordt beperkt.
 
Je ontvangt regelmatig rapportages met daarin een overzicht van alle inlogpogingen, wijzigingen, updates en de actuele staat van je devices. 
 
Onze SASE-service
 • Software Defined Wide Area Network (SD-WAN).
 • Beveiliging voor bestaande SD-WAN/MPLS-implementaties, met eenvoudige upgrade naar full mesh SD-WAN (locatieonafhankelijk).
 • Remote Access Virtual Private Network voor alle vestigingen en gebruikers.
 • Zero Trust Network Access voor elke gebruiker.
 • Quality of Service-beleid (QoS).
 • DNS-beveiliging.
 • Beveiligde webgateway.
Neem contact op

Privileged Access Management (PAM)

areo

Houd bedrijfsinformatie altijd en overal veilig

Als het om je bedrijfsinformatie gaat, wil je dat deze altijd en overal veilig is opgeslagen. En dat alleen de juiste personen hier toegang tot hebben. Met Privileged Access Management (PAM) van Ricoh voorkom je oneigenlijk toegang en ben je zeker van optimale beveiliging. 
 
100% beheer voor 100% veiligheid 
Onze PAM-service voorkomt dat onbevoegde personen misbruik kunnen maken van de inlogegevens van geautoriseerde medewerkers. Een team van engineers en analisten beheert en optimaliseert de PAM-toepassing doorlopend. Zodat systemen en omgevingen waarin alleen geautoriseerde toegang mogelijk is, optimaal beveiligd blijven.
Neem contact op

Managed Email Security

areo

Weer verdachte e-mails vóór ze je inbox insluipen

Cybercriminelen sturen continu e-mails met neplinks en nepbijlagen. En die mails zijn steeds minder goed van echt te onderscheiden. Eén klik kan leiden tot hinderlijke virussen, malware-, phishing- en andere cyberaanvallen. Met de Managed E-mail Security Service van Ricoh voorkom je dat deze malafide mails de inbox van medewerkers insluipen. 
 
Monitoring, beheer en onderhoud
Onze Security-experts monitoren, beheren én onderhouden de complete e-mailomgeving van je organisatie. Met geavanceerde technologieën en slimme analytics-tools houden we de e-mails vrij van schadelijke inhoud en weren we de e-mails die verdacht zijn. Zo kunnen je medewerkers onbezorgd e-mails openen en zich focussen op hun kerntaken. 
Neem contact op

Managed Antivirus

areo

Perfect werkende antivirus op alle bedrijfsapparatuur

Wist je dat als je antivirusprogramma's niet actief beheert, eindgebruikers de software op hun device zelf kunnen in- of uitschakelen? Dit brengt vanzelfsprekend risico's met zich mee. Met Managed Antivirus van Ricoh wordt je antivirussoftware centraal beheerd. Zodat je dit voorkomt en je er zeker van bent dat de antivirus altijd zijn werk kan doen, op elk device.
 
Automatische detectie en oplossing
Met Managed Antivirus van Ricoh verloopt alles volledig automatisch. De antivirussoftware scant je server, systemen, netwerk en mobiele apparaten continu op mogelijke dreigingen en lost deze zo nodig onmiddellijk op. Uiteraard ontvang je hiervan na afloop een rapportage. Op basis van de wensen en behoeften in je organisatie helpen we je ook graag met het implementeren van de best passende antivirussoftware van andere toonaangevende leveranciers.
Neem contact op

Contact

Onze experts staan voor je klaar

Benieuwd wat Ricoh voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op