IT Infrastructure Services and Solutions
IT-infrastructuur Solutions & Services

IT-infrastructuurbeheer op maat

IT-infrastructure Solutions & Services

De IT-infrastructuur vormt de 'backbone' van je organisatie. Je wilt erop vertrouwen dat alles altijd perfect functioneert. Ook is het belangrijk dat de IT-infrastructuur zo is ingericht, dat deze met je meegroeit als de omstandigheden veranderen. Ricoh ondersteunt je hierbij.  
 
Veilig, efficiënt en adequaat beheer
Onze experts nemen het beheer van de IT-infrastructuur volledig uit handen. Je kunt bij ons terecht voor:
  • consolidatie, standaardisatie, automatisering/optimalisering en virtualisatie van systemen
  • hardware- en softwareoplossingen 
  • managed services en consultancy/advies 
Aanpak en oplossing op maat
Als organisatie wil je focus houden op je kernactiviteiten. Daarom kun je bij Ricoh rekenen op een oplossing die volledig is afgestemd op je wensen en behoeften. En op een consistente aanpak, waarbij je er zeker van bent dat we voldoen aan de actuele normen en standaarden in de branche.

Oplossingen en services

Virtualisation Service

areo

Virtualisatie: vereenvoudig en optimaliseer

Datacenters raken steeds voller. Onder meer het energieverbruik neemt hierdoor toe. Het is dan ook belangrijker dan ooit om te investeren in middelen waarmee je de IT-infrastructuur altijd operationeel houdt. Virtualisatie biedt oplossing. 
 
Voor een robuuste, betrouwbare IT-infrastructuur
Virtualisatie vormt de basis voor elke robuuste en betrouwbare IT-infrastructuur. Het biedt ook de flexibiliteit die je nodig hebt om de digitale transformatie tot een succes te maken. De experts van Ricoh beschikken over uitgebreide kennis en jarenlange ervaring: zij zorgen dat het uitvalrisico tot een minimum wordt beperkt. 
 
De voordelen
  • Optimaliseer je IT-infrastructuur en reduceer het energieverbruik 
  • Verkort de doorlooptijden van implementaties
  • Migreer legacy-applicaties en -systemen naar gevirtualiseerde omgevingen
Neem contact op

Server Core Infrastructure, Storage and Management

areo

De juiste infrastructuur-oplossing voor jouw organisatie

Je wilt dat je systemen 24/7 beschikbaar en optimaal beveiligd zijn. Dan is het belangrijk dat je issues rondom capaciteit en security proactief identificeert en vóórtijdig oplost. En dat systemen flexibel zijn ingericht, zodat je snel kunt anticiperen op veranderende behoeften, prioriteiten en eisen. Bij Ricoh beschikken we over deze expertise en ontzorgen we je IT-afdeling. 
 
Leveranciersonafhankelijke aanpak
We brengen de wensen en behoeften van jouw organisatie in kaart en analyseren de security-vereisten voor een IT-infrastructuur op maat. Dankzij onze leverancieronafhankelijke aanpak en uitgebreide expertise bieden we altijd een passende oplossing. Onze gespecialiseerde technici staan voor je klaar.
Neem contact met ons op

Kies de juiste mix van (hybride) cloudoplossingen

In dit e-book ontdek je hoe je de juiste mix van (hybride) cloudoplossingen implementeert. Zodat je zeker bent van een veilige, schaalbare en efficiënt ingerichte IT-infrastructuur.

Contact

Onze experts staan voor je klaar

Benieuwd wat Ricoh voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op