homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructure

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Naar support
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview
Hybride Werken

Hybride Werken

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom hybride werken.
Doe inspiratie op
Enteprise - Workplace Transformation
Cybersecurity & Cloud

Cybersecurity & Cloud

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom veilig werken en werken in de cloud.
Doe inspiratie op
Security and Cloud
Slim Werken

Slim Werken

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom het optimaliseren van je bedrijfsprocessen.
Doe inspiratie op
Lets find your digital path to growth
Professioneel Printen

Professioneel Printen

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom nieuwe groeimogelijkheden in digitaal printen.
Doe inspiratie op
Security and Cloud
Klantcases

Klantcases

Praktijkverhalen rondom hybride werken, slim werken, veilig werken, werken in de cloud en (professioneel) printen.
Doe inspiratie op
Case study - Mobile
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks inspiratie, kennis en praktijkverhalen rondom hybride werken, slim werken, veilig werken, werken in de cloud en print. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Doe inspiratie op
Nieuwsbrief aanmelden

Het management

We laten u graag kennismaken met ons management


Maak kennis met ons management

Eugene Kersjes

Eugene Kersjes

Chief Executive Officer

Gedurende zijn loopbaan heeft Eugene een belangrijke bijdrage geleverd aan Ricoh. Van 1992 tot 2010 werkte hij in diverse managementfuncties bij Ricoh Nederland. Hij was directielid met verantwoordelijkheid voor de serviceorganisatie en de outsourcing divisie, toen hij in 2010 de Nederlandse Ricoh organisatie verliet. Eugene werd Vice President van Ricoh’s EMEA Supply Chain. Vanaf 2019 rapporteerde hij aan het hoofdkantoor in Japan. Eugene was verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van een wereldwijd Supply Chain-model binnen de Ricoh Family Group. Sinds november 2022 is Eugene CEO van Ricoh Nederland.


William Mimpen

William Mimpen

Service Director

William Mimpen is sinds november 2018 Service Director bij Ricoh en is in deze rol eindverantwoordelijk voor de Operatie binnen Ricoh Nederland. Naast Project Management en Service Delivery Management behelst dit de Field Service organisatie, Supply chain organisatie en de ondersteunende Backoffice afdelingen. William heeft meer dan 25 jaar ervaring in verschillende management functies binnen Service en Supply Chain bij Ricoh Nederland.

Valérie Bohnenn

Valérie Bohnenn

Director Human Resources

Valérie Bohnenn is per 1 januari 2022 Director Human Resources. Ze is HR-verantwoordelijk voor alle Ricoh entiteiten in Nederland, waaronder Ricoh Nederland, Ricoh Europe Supply Chain Management, Ricoh Europe Nederland en Ricoh International BV. Ze is lid van de board van Ricoh Nederland. Valérie heeft ruime ervaring binnen HR, waarbij de focus lag op transformatie en veranderprocessen.

Jeroen Drummen

Jeroen Drummen

Sales Director Global en Major Accounts

Jeroen Drummen is als Sales Director binnen de Board verantwoordelijk voor alle Global en Major Accounts. Jeroen heeft al ruim 20 jaar ervaring in diverse commerciële rollen, waarvan 15 jaar in diverse salesfuncties bij Ricoh Nederland.

Vincent Lagerweij

Vincent Lagerweij

Sales Director MKB

Vincent Lagerweij is sinds 5 september 2022 onze Sales Director MKB. Hij is tevens lid van de Board van Ricoh Nederland. In zijn rol is Vincent verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en groei in de MKB-markt in samenwerking met alle partners. Vincent heeft ruime ervaring in commercieel management-, business development- en business transformatie rollen bij toonaangevende bedrijven in de retail-, telecom- en energiebranche.

Global board

Ontdek wie er deel uitmaakt van de Global Ricoh Board -  Board of Directors, Audit and Supervisory Board en Corporate Vice Presidents.

Global board