software engineers at work

Innovatieve applicaties, toegespitst op jouw organisatie

Software engineering

De ideale werkomgeving is dynamischer dan ooit. Je wilt efficiënt werken en samenwerken – in een hybride setting. Op kantoor, bij de klant, thuis en onderweg. Met meer plezier en productiviteit. Dit vraagt om slimme software-oplossingen die aansluiten op jouw organisatie. Zodat medewerkers het beste uit zichzelf én elkaar halen. Ricoh ondersteunt je met software engineering op maat.
 
Behaal concurrentievoordeel, met software op maat
Hoe zien de processen en workflows eruit in jouw organisatie? En met welke software-applicaties til je deze naar een hoger niveau? Zodat je efficiënter werkt, met meer plezier? En dat alles tijd- en plaatsonafhankelijk? Onze specialisten maken hiervan een inventarisatie en ontwikkelen, implementeren en beheren software-applicaties op maat. Ook met virtualisatie van bestaande legacy-apps inclusief het beheer daarvan helpen we je graag.

Oplossingen en services

Application Development

areo

Moderniseer je legacy-systemen met innovatieve applicaties

Een moderne werkomgeving moet flexibel zijn ingericht, zodat je deze snel kan aanpassen op veranderende omstandigheden. Tegelijk hebben veel organisaties te maken met verouderde legacy-systemen die niet meer voldoen aan de huidige wensen en behoeften. Ricoh helpt je  deze systemen te moderniseren, met moderne applicaties en innovatieve technologieën.
 
Applicaties migreren naar legacy-systemen
Ons team van developers werkt met de nieuwste full-stack technologieën. Zij zijn gespecialiseerd in het migreren van nieuwe applicaties naar complexe legacy-systemen. Zodat je deze succesvol moderniseert en een flexibele werkomgeving faciliteert. 
 
Cloud-native applicaties
Ook voor ontwikkeling van cloud-native applicaties zijn we je graag van dienst. Hierbij maken we gebruik van toonaangevende cloudplatforms waaronder Microsoft Azure. We verzorgen roadmap-analyses en Design Thinking-Workshops. En dankzij onze aanpak op basis van o.a. Site Reliability Engineering en DevOps kun je erop rekenen dat de applicatie-ontwikkeling zo effectief en efficiënt mogelijk plaatsvindt.
Neem contact op

'An Intelligent Company Needs an Intelligent Core'

Onderzoek van IDC toont aan dat de adoptie van digitale platforms blijft groeien. En dat organisaties die hierin vooroplopen een voorsprong hebben in de markt.

Contact

Onze experts staan voor je klaar

Benieuwd wat Ricoh voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op