Brand Business Communication
customer and employee engagement

Stroomlijn je marketingcommunicatie

Brand & Business Communication

Nieuwe klanten aantrekken en bestaande klanten betrokken houden. Dit vraagt om effectieve en doelgerichte (marketing)communicatie. Het is belangrijk dat je weet wie je doelgroepen zijn en wat hun informatiebehoefte is. Dat je snel klantgegevens uit verschillende bronnen kunt ontsluiten. Én dat medewerkers toegang hebben tot de juiste marketingcommunicatiemiddelen. Ricoh helpt je hierbij.
 
De juiste tools altijd binnen handbereik
Met onze cloudgebaseerde, datagedreven oplossingen personaliseer je eenvoudig de communicatie richting klanten. Je beheert alle marketingcommunicatiemiddelen centraal én beschikt over het inzicht om de juiste marketingtools op het juiste moment in te zetten, voor de juiste doelgroep.

Oplossingen en services

Customer Communications Management

areo

Verbeter de klantervaring met gerichte communicatie

Vanzelfsprekend wil je effectief met klanten communiceren. En hen in elke fase van de customer journey een optimale beleving bieden. Met de oplossingen van Ricoh creëer je in een handomdraai relevante en gerichte communicatieboodschappen. Terwijl geautomatiseerde workflows de bijhorende processen waar mogelijk stroomlijnen, van creatie tot levering.
 
Bied relevante informatie, op het juiste moment
Bij Ricoh kun je terecht voor schaalbare applicaties en slimme diensten om je marketingcommunicatiedoelstellingen waar te maken. Zo ondersteunt de toonaangevende oplossing FusionPro je met het creëeren van volledig gepersonaliseerde documenten en communicatieboodschappen. Je optimaliseert je communicatieprocessen én biedt klanten de informatie die voor hen relevant is. Het resultaat: een optimale beleving, hogere klanttevredenheid en meer respons en conversie.
Lees meer

Marketing Technology (MAM / DAM)

areo

Altijd en overal toegang tot marketingcommunicatiemiddelen

Grip houden op het beheer van je marketingcommunicatiemiddelen. Inclusief een consistente toepassing van je huisstijl in verschillende markten en segmenten. Dat kan een uitdaging zijn. Zeker als je beschikt over verschillende locaties of een wijdverspreid verkoopapparaat. Met Media Asset Management (MAM) en Digital Asset Management (DAM) van Ricoh stroomlijn en beheer je het asset management over de volle breedte van je organisatie.  
 
De juiste boodschap op het juiste moment
Met onze oplossingen creëer je eenvoudig de gewenste marketingcommunicatiemiddelen en stel je deze vervolgens centraal beschikbaar aan betrokken medewerkers, afdelingen of vestigingen. Aan de hand van vaste templates kunnen zij de middelen zo gewenst individualiseren en personaliseren, binnen de kaders van de huisstijl. En omdat je alle middelen in één centrale portal beheert, weet je zeker dat iedereen in de organisatie altijd over de meest actuele middelen beschikt.
 
Een breed scala aan oplossingen
Bij Ricoh bieden we de juiste mix van softwareoplossingen en professionele diensten om kosten te verlagen en een hogere ROI te realiseren op marketingcampagnes en promoties. Naast onze eigen oplossingen, waaronder MarcomCentral en FusionPro, bieden we een breed scala aan oplossingen van externe leveranciers. Zo bieden we altijd een passende oplossing die aansluit op de behoeften in jouw organisatie.
Lees meer

Contact

Onze experts staan voor je klaar

Benieuwd wat Ricoh voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op

Ricoh Business Services

Ontdek onze diensten en oplossingen voor een toekomstbestendige werkomgeving.

Onze oplossingen
Business service

Business Process Management

Houd je medewerkers betrokken en productief. Ook op afstand. Dankzij slim ingerichte processen, zonder tijdrovend handmatig werk.

Lees meer

Cybersecurity

Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met optimale cybersecurity.

Lees meer

Cloud & IT-infrastructuur

Moderniseer en flexibiliseer je IT-infrastructuur, zodat medewerkers altijd en overal soepel werken. Ricoh ondersteunt je met slimme cloudoplossingen, proactief beheer én roadmaps.

Lees meer

Digital Workspace

Richt een toekomstbestendige werkomgeving in, samen met Ricoh. Zodat teams en medewerkers effectief samenwerken en méér uit hun dag halen, waar ze ook werken.

Lees meer

Digital Experience

Vergroot de beleving en betrokkenheid van klanten. Ontdek onze oplossingen en diensten waarmee je klantverwachtingen overtreft.

Lees meer