homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructure

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Naar support
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview
Hybride Werken

Hybride Werken

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom hybride werken.
Doe inspiratie op
Enteprise - Workplace Transformation
Cybersecurity & Cloud

Cybersecurity & Cloud

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom veilig werken en werken in de cloud.
Doe inspiratie op
Security and Cloud
Slim Werken

Slim Werken

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom het optimaliseren van je bedrijfsprocessen.
Doe inspiratie op
Lets find your digital path to growth
Professioneel Printen

Professioneel Printen

Tips, praktijkverhalen, visies en inzichten rondom nieuwe groeimogelijkheden in digitaal printen.
Doe inspiratie op
Security and Cloud
Klantcases

Klantcases

Praktijkverhalen rondom hybride werken, slim werken, veilig werken, werken in de cloud en (professioneel) printen.
Doe inspiratie op
Case study - Mobile
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks inspiratie, kennis en praktijkverhalen rondom hybride werken, slim werken, veilig werken, werken in de cloud en print. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Doe inspiratie op
Nieuwsbrief aanmelden

Innovatie

Al vanaf Ricoh's oprichting speelt innovatie een belangrijke rol. Eerst in de vorm van printers en faxen, die een belangrijke bijdrage leverden aan de wereldwijde kantoorautomatisering. Vandaag de dag helpen we organisaties om anders en beter te werken en samenwerken. De nadruk ligt daarbij op het samenbrengen van mensen, techniek en processen.

Zakelijke innovatie

In de snel veranderende wereldwijde markt is het vermogen om snel in te kunnen spelen op nieuwe uitdagingen cruciaal voor succes. Met onze wortels in baanbrekende innovaties op het gebied van printers, faxen en camera's, hebben we ons weten te ontwikkelen tot een business partner die met services en advies klanten helpt om anders en beter te werken. Zodat ze productiever kunnen werken, processen kunnen stroomlijnen en de concurrentie een stap voor blijven.

Een voorbeeld zijn onze oplossingen waarmee organisaties traditionele papieren processen kunnen vervangen door slimmere, digitale manieren van werken. Hierdoor werken zij efficiënter, duurzamer en veiliger, en besparen zij kosten. We zijn op de hoogte van branche-specifieke wet- en regelgeving en bieden daarbij een helpende hand.

Technologische innovatie

Van 's werelds eerste snelle faxapparaten in 1970 en het eerste kopieerapparaat in 1980 tot onze gloednieuwe 3D-printers en cloud-based netwerkapplicaties; Ricoh heeft een rijke geschiedenis in technologische innovatie.

De werkplek blijft continu in ontwikkeling. Daar blijven we op inspelen met nieuwe producten die echt bijdragen aan een betere, slimmere manier van werken. Dankzij onze geavanceerde communicatie-, informatie- en vergaderoplossingen, kunnen mensen en organisaties flexibel, tijd- en plaatsonafhankelijk werken.

We ontwerpen producten die naadloos aansluiten op de voorkeuren en wensen van de mensen die ze gebruiken. Zo zijn al onze nieuwe multifunctionele printers uitgerust met zelf in te stellen touchscreens en smart interfaces.

We werken in de voorhoede van industriële productinnovatie dankzij de lancering van Ricoh's Advanced Direct Manufacturing Services, voor het produceren van onderdelen en producten op basis van 3D-printtechnologie. En dankzij onze 30 jaar aan ervaring en 200 wereldwijde patenten, zorgen we met onze inkjettechnologie voor toonaangevende oplossingen waarmee klanten voorop kunnen lopen in hun branche en vakgebied.

Onderzoek en ontwikkeling

Onze technologische innovatie komt voort uit onderzoek en ontwikkeling. Naast dat we nieuwe producten en oplossingen introduceren, kijken we continu of onze huidige producten en oplossingen nog voldoen aan de wensen van onze klanten.

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij onze productontwikkeling. We zorgen ervoor dat al onze technologie het milieu zo min mogelijk belast, in iedere fase van de productcyclus.

Onderzoek en ontwikkeling doen we samen met partners en klanten. In ons Europese technologiecentrum ontwikkelen we oplossingen op maat voor onze klanten. Jaarlijks organiseren we onze Advisory Conference, waarbij klanten onze innovaties kunnen bekijken. We vragen hen om hun mening en ideeën voordat onze innovaties de markt op gaan. We hebben daarnaast, in samenwerking met softwareontwikkelaars, het Ricoh Developer Program™ (RiDP™) opgezet waarmee we werken aan toepassingen die waarde toevoegen aan de producten van Ricoh.

 • Ricoh Awards

  Awards

  Een selectie van awards waar we trots op zijn.

 • Het bedrijf

  Ons aanbod

  Waar u ook werkt, wij beschikken over de sectorkennis en slagvaardigheid om u te helpen uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

 • Onze experts

  Management

  We laten u graag kennismaken met ons management.