Business service
LEADING CHANGE AT WORK

Alle tools, technologie en expertise voor een flexibele, toekomstbestendige werkomgeving.

Onze business solutions

Technologie verandert de manier waarop we werken en samenwerken. Het verandert ook je dienstverlening naar klanten, hoe je je organisatie beveiligt en hoe je groeit realiseert.
 
Ondersteuning in elke fase
Als Digital Services Company helpt Ricoh je bij die verandering. Zodat professionals optimaal samenwerken. Met innovatieve technologie die informatie altijd en overal beschikbaar maakt. En met een flexibele werkplek, zodat medewerkers het beste uit zichzelf en elkaar halen. Ricoh ondersteunt je hierbij in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een volledig digitale, flexibele werkomgeving. 
Leading Change at Work Video Cover.jpg

Onze manier van werken verandert

Medewerkers die altijd en overal efficiënt samenwerken. Omdat de juiste informatie en technologie altijd beschikbaar, veilig en voor iedereen toegankelijk is. Ricoh ondersteunt je hierbij. Ontdek in de video hoe we dat doen.

Oplossingen en services

digital workspace

Digital Workspace

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Wij ondersteunen je bij het ontwerp, de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek meer
cloud solutions and IT infrastructure services

Cloud & IT-infrastructuur

De mogelijkheden van de cloud volledig benutten? Dit vraagt om een doordachte strategie. Ricoh helpt je met een roadmap en voorziet je van passende cloudoplossingen, waarmee je de IT-infrastructuur flexibiliseert, processen eenvoudig automatiseert en hybride werken optimaal faciliteert.
Ontdek meer
business process management solutions and services

Business Process Management

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken en productief, met onze oplossingen en services voor slimmere manieren van werken.
Ontdek meer
cybersecurity strategy, services and solutions

Cybersecurity

Breng de cybersecurity in je organisatie op orde met slimme oplossingen en service op maat. Onze security-experts brengen de kwetsbaarheden in kaart én helpen je onder meer met het inrichten van een solide, veerkrachtige IT-infrastructuur.
Ontdek meer
digital customer experience

Digital Experience

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek meer
Graphic Arts

Graphic Communication

Vergroot je concurrentievoordeel en overtref klantverwachtingen met de mogelijkheden in print. Bij Ricoh ondersteunen we je met slimme services en hardware, software en workflow-oplossingen op maat.
Ontdek onze oplossingen
Hoe richt je een flexibele, toekomstbestendige werkomgeving in?

Hoe richt je een flexibele, toekomstbestendige werkomgeving in?

e-book Werken vanaf nu

Download het e-book

Praktijk en inspiratie

Case

Royal Reesink

Royal Reesink: automatische factuurverwerking

Royal Reesink automatiseert de factuurverwerking en creëert inzicht in het volledige inkoop- tot factuurproces. Dit resulteert in o.a. snelle betalingen en grip op factuurstromen.
Lees de case

Case

visma raet hybrid working

Visma | Raet: werkplekken online reserveren en beheren

Visma | Raet zocht een oplossing om grip te houden op de kantoorbezetting, nu medewerkers hybride werken. Met RICOH Spaces reserveren medewerkers zelf een werkplek. En houdt Visma | Raet controle over de kantoorbezetting.
Lees de case

Case

royal floraholland uses docuware

Royal FloraHolland: documentmanagement in de cloud

Royal FloraHolland heeft de enorme documentopslag efficiënter ingericht. Ontdek hoe ze dit waarmaakten met documentmanagement in de cloud van Ricoh.
Lees de case

Contact

Onze experts staan voor je klaar

Benieuwd wat Ricoh voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op